В очікуванні Знову порушення 3

Богдан Блейз

02 Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2024
Дописи
389
Реакції
184
Бали
259
1. Ваш нікнейм та ID: Богдан Блейз
2. Нікнейм адміністратора: Даніїл Соколов
3. Суть скарги: Після поданої цієЇ скарги Тут даний адміністратор погрожує мені в особисті і написав що мене зняли із ЧСА коли це заборонено розголошувати
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):IMG_0165.png
5. Дата порушення:11.10.2026

Останнє редагування:

Даніїл Соколов

02| Модератор
Модератор
Реєстрування
1 Січ 2026
Дописи
36
Реакції
33
Бали
107
Тим самим він також розповсюдив інформацію яка доступна тільки адмінам з адмін групи. Прийміть міри
Про цю інформацію знали адміністратори та цей гравець . Я написав у особисті повідомлення а дана особа сама розповсюдила інформацію скріншотами.

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
150
Реакції
140
Бали
443
Тим самим він також розповсюдив інформацію яка доступна тільки адмінам з адмін групи. Прийміть міри
Ти сам її розповсюдив, він написав тобі в особисті,і ти сам залив на форум і тепер це бачать всі гравці.

Женя Блейз ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
812
Реакції
1,214
Бали
543
Богдан не знав що у нього ЧСА, а тільки розумів причину зняття, що саме я залив зараз в лс скажеш мені
Ти сам її розповсюдив, він написав тобі в особисті,і ти сам залив на форум і тепер це бачать всі гравці.

Женя Блейз ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
812
Реакції
1,214
Бали
543
Про цю інформацію знали адміністратори та цей гравець . Я написав у особисті повідомлення а дана особа сама розповсюдила інформацію скріншотами.
Про причину знав але про ЧСА ні, всерівно при знятті як ти сказав, в групі скоріше за все написали що він був занесений в ЧСА що являється адмін інформацією яку ти розповсюдив пойми

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі