Розглянуто Знов знімають за те, що я захищав свою організацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник НПУ / ІП | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
360
Реакції
403
Бали
123
1. Волков
2. Адам Міцкевич
3. ВРУ вже котрий ображають НПУ, і це вже відбувається регулярно, я все терпів, зараз мені надають фото, де суддя ВРУ еміль Миколаївський в грі за номером 102 пише "Мусора", я в групі пишу типу що це так що суддя оскає НПУ, потім приходить Волков, я заспокоївся нічого не писав,
Пише Кирило Громов, я починаю відповідати на питання громова з приводу ДВБ, що де і як, як мене кікають і знімають просто не за що.

Я лише захищав свою організацію від того що ВРУ її оскає, нічого поганого що тягне на звільнення, не робив, гарно працював і розвивав фракцію, ніхто не жаліється

Волков час у войсі сказав що мені головне не бали за звіт, а робота, я працював, проводив заходи, розвивав підрозділ, фракцію

Мене знімають за оск від ВРУ

Чому адміністрація має таке відношення до мене?? Вже котрий раз знущаєтесь наді мною, хіба я таке заслужил, хіба я мало вкладу зробив у розвиток шоб до мене так ставилися????

Мені не хватило 10 балів до 100, це хіба велика різниця, я старався, я працював, у мене 0 покарань ну за що знімати мене

Це все через те що мені 14 років, але таке відношення не має бути до мене через вік
4. У волкова питайте всі причини, всі підстави, хочу чути реально вагомі причини а не просто так захотілось
5. 08.09.2025

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю.

2 вересня 2025 року вас було знято з посади Заступника Лідера НПУ через часті неактиви на посаді. Після цього ви почали скаржитися та наполягати на тому, що вас зняли без причини, і просили повернути вас назад. Разом із ЗГС Держ ми вирішили надати вам другий шанс на виправлення ситуації та того ж дня відновили вас на посаді Заступника Лідера НПУ. Водночас вам було встановлено випробувальний термін на 7 днів, простояти без конфліктів та обов’язок набрати 100 балів у щотижневому звіті.

Сьогодні, 08.09.2025, ваш випробувальний термін добігав кінця. Проте умови, на які ми домовлялися, виконані не були. Більше того, ви розпочали велику суперечку в Telegram чаті старшого складу держорганізації через співробітника ВРУ, який написав образливі слова у виклик поліції. Еміл вже був знятий з посади через ці дії та неактивність.

Після вашого сьогоднішнього зняття ви почали писати мені в особисті повідомлення в Telegram та благали повернути вас на посаду Заступника. Але третього шансу я більше надавати не буду. Також нагадую, що ви перебували на посаді з виключенням за віком, однак тепер цього виключення для вас не буде. Вам потрібно було цінувати довіру та можливості, які вам вже надавалися.

Хочу підкреслити: це не перші проблеми з вами на посадах, і, судячи з усього, не останні. На даний момент довіри до вас зовсім не залишилось.

Бажаю тихої ночі.
Очікуйте відповіді також від Гл.Адміна / Заступника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі