Відмовлено Зняли з Полковника #2 продовжуємо...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Ваш ігровий нік: Томас Хомс
Ігровий нік лідера: Віталій Громовий ( зараз новий лідер : Василій Мосійчук якщо не помиляюсь )
Причина покарання: Віталій Громовий зняв з посади Полковника без нормальної причини.Доказів на мої порушення - не було.Доган у мене - 0
Суть скарги: Зняли з Полковника СБУ.Відповідь адміністратора М.Деревлюка мені не сподобалася і зараз хочу відповісти на його питання.По-перше <<На скільки мені відомо ви вже спілкувались з Вільдо та Громовим на рахунок цього питання та сказали що в вас немає питань до лідера>> - це брехня.В голосовому каналі я не з ким не розмовляв,тому що Громовий мене боявся,а у адміністрації не було часу.Питання не закрите і я буду добиватися результатів.По-друге <<Чому вирішили знову вивести свої звинувачення?>> - Тому,що зрозумів що я прав в даній ситуації на всі 100%,і треба вирішити це питання 1 раз і назавжди.По-третє <<Причина звільнення вам прекрасно відома.>> - Ні,невідома,було питання по онлайну,але на той час лідер СБУ ( Громовий ) сам не був в грі понад 7 діб. В мене були справи на які я не міг закрити очі.
4) Тепер в мене є своє питання.Як лідер СБУ міг зняти Полковника,якщо Полковника знімають після 2 доган,але мене зняли одразу без доган.

Докази порушення:Переглянути вкладення Переглянути вкладення

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Доброго дня шановний гравець.
Лідер Іван Громовий відстояв свій срок та був знятий, зараз на його місці уже встановлений новий лідер. Якщо ви маєте скаргу на адміністратора який відповідав вам то ви можете написати скаргу на нього у розділі скарги на адміністрацію а не в тему скарги на лідерів.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі