Зачинено Зняли з посади незрозуміло за що ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Соколовський |

Сила закону полягає не в словах, а в їх виконанні.
Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
205
Реакції
151
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасічник
  2. Особистий нікнейм: Даніїл Морозов
  3. Суть скарги: Наразі я займав посаду на L-ЗМІ для мене ця посада важлива та інтересна у спец чаті ми спілкувалися нікого не ображав з ТВО L СБУ Тім Копиця я не расист я дивися просто фільм та пожартував про нього пане Копиця та ще деяки можливо дивилися цей фільм не впевниний але ми просто жартували також з нами спілкувався на той час Павло Макиха ГА після чого мені прихлде повідомлення "Даніїл Морозов знятий з посади L-ЗМІ на некоректне ставлення до адміністрації"
    Прошу повернути мене на посаду та провести хочаб бесіду з даною людиною
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажаль мене прибрал з чату ГС ДЕРЖ. П.Пасічник але є повідомлення від нього клац
  5. Дата походження: 16.06.2025

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
За Вами неодноразово було помічено неадекватне спілкування, з Вами неодноразово проводились профілактичні бесіди, які, на жаль, не дали результатів.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Приємної гри на UKRAINE GTA

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
205
Реакції
151
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!
За Вами неодноразово було помічено неадекватне спілкування, з Вами неодноразово проводились профілактичні бесіди, які, на жаль, не дали результатів.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Приємної гри на UKRAINE GTA
Так сперечатися не буду було 1 раз що я перевищив повноваження за що поніс покарання у вигляді сурової бесіди але я більше не перевищував обов'язки та повноваження

Вікторія Медвідь

S.Toxic | Центральна Україна [01]
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
184
Реакції
1,176
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасічник
  2. Особистий нікнейм: Даніїл Морозов
  3. Суть скарги: Наразі я займав посаду на L-ЗМІ для мене ця посада важлива та інтересна у спец чаті ми спілкувалися нікого не ображав з ТВО L СБУ Тім Копиця я не расист я дивися просто фільм та пожартував про нього пане Копиця та ще деяки можливо дивилися цей фільм не впевниний але ми просто жартували також з нами спілкувався на той час Павло Макиха ГА після чого мені прихлде повідомлення "Даніїл Морозов знятий з посади L-ЗМІ на некоректне ставлення до адміністрації"
    Прошу повернути мене на посаду та провести хочаб бесіду з даною людиною
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажаль мене прибрал з чату ГС ДЕРЖ. П.Пасічник але є повідомлення від нього клац
  5. Дата походження: 16.06.2025
Вітаю! Я являюсь [ТВО З-L ЗМІ].

Поки я виконувала обов’язки заступника, я не бачила ніякої комунікації з новачками з боку директора. Його майже ніколи не було в офісі, і я не помічала, щоб він брав участь у роботі ЗМІ.

Також на нього неодноразово надходили скарги через його спілкування — як від гравців, так і були попередженняш від адміністрації.​

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
205
Реакції
151
Бали
88
Вітаю! Я являюсь [ТВО З-L ЗМІ].

Поки я виконувала обов’язки заступника, я не бачила ніякої комунікації з новачками з боку директора. Його майже ніколи не було в офісі, і я не помічала, щоб він брав участь у роботі ЗМІ.

Також на нього неодноразово надходили скарги через його спілкування — як від гравців, так і були попередженняш від адміністрації.​
П.Вікторія до того як ви поступили на пост заступника я працював а також в мене були питання стосовно середини фракції такі як перероблення системи підвищення повністю, переробка статуту раз з ГС держ. ЗГС держ. Були проблеми зі сторони інших фракції як реклама яку я схвалював та інші дії як створення різних заходів, видача та оформлення премій та в мене не завжди був час перебувати в головному офісі ви були більшу частину 1 поскільки Владислав Бредфорд допомога в як вам так і мені а те що ви не одноразово займалися окрім справами так і спілкування по формі з фракцією НПУ и поки на вас були скарги мені приходилося їх вислуховувати та прикривати вас зі сторони звичайних громадян

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
ГС Держ надав вам відповідь зверху з приводу вашого зняття.

Також хочу зауважити, що вас було знято ще й за неповагу до Адміністрації. Такі жарти не є доречними з боку "Лідера" в офіційному чаті Telegram.

"Ми просто жартували, також з нами спілкувався на той час Павло Макиха (ГА), після чого мені приходить повідомлення: 'Даніїл Морозов знятий з посади L-ЗМІ за некоректне ставлення до Адміністрації'."

Хочу зазначити, що з мого боку протягом усієї вашої розмови не було жодного повідомлення.

Покарання видано вірно.
З боку Адміністратора порушень не виявлено.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі