Відмовлено Зняти з посади ГС Держ Олександра Кондратюка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
36
Реакції
47
Бали
21
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Сергій Турчинов
  3. Суть скарги: Прошу зняти цю людину з посади,про це я вже хочу заявити ВІДКРИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дуже багато лідерів/зам.лідерів пішли з нашого проєкту через цю людину,або були просто зняті іза цієї людини,наприклад Я. Ця людина мало того, що просто тупо не може розібратись в неполадках, так він на своїй посаді повну дічь робить. Він сказав один раз, що якщо не буде на ГРП нікого з 9-11 він просто тупо валить доганою. По-перше таке правило хіба що можна застосувати для лідерів або ж замів,але не для 9 і 10. По-друге цей неадекват мало того,що зняв мене з посади З-L ЗМІ, я з цим згідний, мене підставили, може цей гіф був образливий, але я пояснив, що це не я, так він мало того, що поставив мене на ЧС лідерів та замів так ще й забанив, на мою думку зняття з посади було достатньо. Далі видав бан мені на 31 день за те,що я його оскнув.Так,оск був,але через те,що він мені взяв тупо бан ввалив,як я і казав зняття з посади було достатньо. Потім я просто гортаю ленту в тт і бачу відео "хто найгірший адмін на юкрейн гта" і там половина коментів була Олександр Кондратюк, канєшно що я ці коменти полайкав і ще хотів теж написали,але вже другого бану не хочеться. Поставте замість нього Юрія Оттомана, тому що Кондратюк- НАЙГІРШИЙ АДМІНІСТРАТОР ТА НАЙГІРШИЙ ГС ДЕРЖ НА ПРОЄКТІ!!!!!!!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 10.11.24

Олександр Кондратюк

Генерал ЗСУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,027
Реакції
1,727
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець щодо ваших звинувачень:
1) Він сказав один раз, що якщо не буде на ГРП нікого з 9-11 він просто тупо валить доганою. - це є повною брехнею від вас, так як від мене ні даних дій та слів про це не було.
2) Вас було знято з посади полковника та заблоковано згідно того що в офіційні групі телеграм кидали GIF ворожої нам не затвердженої, неофіційною ворожою нам республікою.
Тому не розумію ваших звинувачень.
Очікуємо вердикту ГА / ЗГА !

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор надав відповідь вище а також надав докази, ваші дії є не допустимі "
Кидали GIF ворожої нам не затвердженої, неофіційною ворожою нам республікою."
Не вводьте адміністрацію в оману
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі