- Реєстрування
- 25 Гру 2022
- Дописи
- 797
- Реакції
- 259
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Дмитро Ковалевич
- Суть скарги: зняти ЧС Фракцій та ЧС Адміністрації
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: -
Шановна адміністрація GTA Україна!
Шановна адміністраці GTA Україна! Хочу від щирого серця попросити вибачення за свої дії та поведінку, які порушили правила сервера і могли зіпсувати атмосферу гри. Мені справді дуже соромно за те, що я допустив помилку і не врахував, наскільки важливо дотримуватися встановлених вами правил, адже саме завдяки їм проєкт залишається цікавим, справедливим і комфортним для всіх учасників. Я чудово розумію, що мої вчинки могли викликати у вас розчарування або навіть втрату довіри, і саме це зараз болить мені найбільше. Я визнаю свою провину і хочу щиро підкреслити, що мої дії були результатом необдуманості, а не свідомого наміру знехтувати вашою роботою чи правилами. Зараз я повністю усвідомив свої помилки і зрозумів, що потрібно бути набагато відповідальнішим, щоб не завдавати шкоди ні адміністрації, ні гравцям, ні самому проєкту. Я дуже ціную вашу працю, вашу відданість і ті зусилля, які ви щодня вкладаєте у розвиток цього світу, і розумію, що мої дії йшли врозріз із тим, що ви створюєте. Прошу вас дати мені другий шанс довести, що я можу виправитися, змінити свою поведінку і бути гравцем, який з повагою ставиться до правил та інших учасників.
Обіцяю більше не повторювати подібних помилок і робити все можливе, щоб показати, що вашої довіри я гідний. Дякую вам за розуміння, терпіння і можливість звернутися до вас зі щирим проханням про пробачення.
Останнє редагування: