Розглянуто Зняття ЧС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Ковалевич
  3. Суть скарги: зняти ЧС Фракцій та ЧС Адміністрації
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: -

Шановна адміністрація GTA Україна!

Шановна адміністраці GTA Україна! Хочу від щирого серця попросити вибачення за свої дії та поведінку, які порушили правила сервера і могли зіпсувати атмосферу гри. Мені справді дуже соромно за те, що я допустив помилку і не врахував, наскільки важливо дотримуватися встановлених вами правил, адже саме завдяки їм проєкт залишається цікавим, справедливим і комфортним для всіх учасників. Я чудово розумію, що мої вчинки могли викликати у вас розчарування або навіть втрату довіри, і саме це зараз болить мені найбільше. Я визнаю свою провину і хочу щиро підкреслити, що мої дії були результатом необдуманості, а не свідомого наміру знехтувати вашою роботою чи правилами. Зараз я повністю усвідомив свої помилки і зрозумів, що потрібно бути набагато відповідальнішим, щоб не завдавати шкоди ні адміністрації, ні гравцям, ні самому проєкту. Я дуже ціную вашу працю, вашу відданість і ті зусилля, які ви щодня вкладаєте у розвиток цього світу, і розумію, що мої дії йшли врозріз із тим, що ви створюєте. Прошу вас дати мені другий шанс довести, що я можу виправитися, змінити свою поведінку і бути гравцем, який з повагою ставиться до правил та інших учасників.

Обіцяю більше не повторювати подібних помилок і робити все можливе, щоб показати, що вашої довіри я гідний. Дякую вам за розуміння, терпіння і можливість звернутися до вас зі щирим проханням про пробачення.

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Вам буде знято ЧС фракцій, ви можете спробувати себе на посаді заступника або лідера, якщо ви відбудете успішний термін, тоді зможете звернутись для оскарження ЧСА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі