Відмовлено Зняття бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MaksMazur

Новий гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Максим Мазур
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Федорчен...
3. Суть скарги: я пішов у магазин та коли вийшов з дому брат почав грати на ком'ютері та обзивав поліцію коли я вернувся я був у тюрму а через 3 хвилини мене заблокували.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/p9YbXqMh
5. Дата порушення:23.01.2026

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Максим Мазур.

Вам було видано блокування акаунту строком на 32 дні за наступними пунктами правил:

• 5.17 “Образа рідних / родичів” — заборонена образа рідних або родичів.
    Покарання: бан 15–30 днів.
  • 5.10 “Неповажне ставлення до гравців” — заборонено принижувати честь та гідність гравців.
    Покарання: мут до 120 хвилин або бан 7–20 днів.
  • 5.11 “Неадекватні висловлювання / дії” — заборонено неадекватно поводитись або висловлюватись.
    Покарання: мут 60–180 хвилин або бан до 5 днів.
  • 5.15 “Згадка рідних / родичів у негативному контексті”, у тому числі «МК», «МQ».
    Покарання: мут до 200 хвилин або бан до 5 днів.

З урахуванням сукупності порушень Вам було призначено загальне покарання у вигляді блокування на 32 дні.

Додатково повідомляю наступне:

1. Виходячи з Вашого опису ситуації, Ви фактично підтвердили порушення п. 2.4 “Передача акаунту” — заборонено передавати доступ до облікового запису третім особам.
    Покарання: бан від 31 до 6000 днів.
    Остаточне рішення за даним пунктом буде приймати Керівник або Технічний адміністратор.
  2. Передача акаунту брату не звільняє Вас від відповідальності. Порушення було зафіксоване саме з Вашого облікового запису, тому покарання вважаю виданим коректно та обґрунтовано.
  3. У поданій скарзі з Вашого боку відсутні вибачення або ознаки каяття перед особами, які стали свідками даних висловлювань. У зв’язку з цим підстав для пом’якшення покарання немає.
  4. Усі наявні докази будуть передані Керівнику або Технічному адміністратору для подальшого розгляду.

Очікуйте відповіді Керівника або Тех. Адміністратора!

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Згоден з вердиктом адміністратора. Також наголошую, що ви як власник акаунту несете відповідальність за дії, які були з нього вчинені. Дбайте про безпеку, виходьте з гри, або блокуйте комп'ютер аби ніхто, навіть родичі, не мали доступу до вашого облікового запису.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі