Розглянуто Зняття без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Тінь Сервера| Північна Україна
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
349
Реакції
398
Бали
123
Нікнейм адміністратора: слідкуючий НПУ
Особистий нікнейм: Адам Міцкевич
Суть скарги: на минулому тижні я захворів, це сталося приблизно 26-17 числа, я почувався дуже погано, температура 39-40 і не мав змоги подати на неактив, я подав на неактив 29 числа (При старому лідері) до 01.09, сьогодні вже після школи збирався починати працювати. Я весь тиждень хворів, слідкуючий мало того що був попереджений у тг каналі НПУ, що я хворий, подав на неактив, так ще і не перевіряє ці рапорти, минулі звіти як я просив

До того ж не знає елементарних правил, каже таке "якщо було б 2 догани, це і так пониження" але у мене ні 1 не було за весь час

Я стою більше місяця, і у мене жодного покарання, жодної Скарги, жодного конфлікта

Хіба я не можу бути хворим? Те що він не перевіряє, ігнорує старший склад, це проблеми слідкуючої адміністрації, тільки вчора я вийшов з неактива,

Зараз новий форум і нема старого, щоб показати мою заяву на неактив

Але так не робиться, що людина не знає що зі мною, просто знімає, ніяк не іде на комунікацію зі своїм старшим складом, нічого не робить для того щоб стати хорошим слідкуючим
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): запросіть у слідкуючого
Дата походження: 02.09.2025

Останнє редагування модератором:

Адам Міцкевич

Тінь Сервера| Північна Україна
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
349
Реакції
398
Бали
123
Хочу додати про некомпетентність адміна, який коли прийшов новий лідер, сказав у групі що обнулив наші бали, бред

Тільки що під час розмови, написав що якщо у полковника буде 2 догани то це пониження... Бред

Докази є тільки на його слова щодо пониження на жаль

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі