Відмовлено Зняття з посади Support майже без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
70
Реакції
47
Бали
18
1. Нікнейм адміністратора:Давід Морріс
2. Особистий нікнейм:Руслан Архангел
3. Суть скарги:сьогодні ввечері мене зняли з посади Support 03 сервера «Східна Україна» будто по причині що я займав посаду Лідера на іншому проекті,але при обзвоні пан Морріс мені сказав що я якщо буду займати посаду Лідера на іншому проекті то я отримаю покарання «ЧС Сапортів на завжди»я відповів що мені посада Support важніше чим посада Лідера на іншому проекті,сьогодні ввечері я написав в ос пану Моррісу та запитав причину зняття з посади Support та він відповів що я граю досі на іншому проекті й одночасно займаю посаду Support на цьому та на іншому Лідера та я з цим не згоден й маю особисті докази що мене немає давно з вставання на посаду Support на тому проекті та я потребую мене відновити на дану посаду
4. Доказ видачі покарання (скриншот/відео)::я сьогодні днем був у списку Сапортів та зараз мене там немає: 5. Дата походження:26.04.2023

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, Ваша посада на другому проєкті, згадувати його не буду, звучала так "Ген. НПУ Полтави" - звичайно це лідерська посада що є забороненим під час Вашого перебування у нас на посаді Support`a
Відмова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі