Відмовлено Зняття не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анатолій Ткач

04 | Північна Україна |
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
70
Реакції
49
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Станіслав Нікончук
  2. Особистий нікнейм:Анатолій Ткач
  3. Суть скарги:зняли з посади не за що мені сказали що я був з кланом по формі я його просто підвіз на авто бо він мій друг і все і після пейдея я поїхав за продуктами по формі і він мене попросив його відвести до парковки бо його ява зламалася і притому була тонування на авто і як по рп узнать що це клан
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:19.10

Останнє редагування:

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
Вітаю!
Вас було неодноразово помічено Полковниками/Генералом, за співрацею з Неофіційними організаціями. Також проблема зі звітами. Ви йшли в неактив з 02.10.2025 по 09.10.2025, ви попередили другого Слідкуючого Арсенія Пешера, що не подасте звіт в той тиждень після того як ви вийшли з неактиву, Лідер попросив у вас щоб ви подали звіт з двох календарних тижнів враховуючи що неактив розпочинався в середині одного і закінчувався в середині іншого, на що ви йому сказали що нічого подавати не будете. Багаторазове порушення правил використання СТЗ. Ви неоднократно залишали службовий транспортний засіб в неналежному для нього місці. Порушення норм та регламенту службової діяльносі: Порушення правил зайняття держ. кордону, порушення правил проведення лекції та тренувань. Також неадекватне ставлення в сторону своїх співробітників.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі