Відмовлено Знятя з посади лідера, блат від ГС-ЗГС держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
28
Реакції
10
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур, Олександр Дилер
    Особистий нікнейм: Іван Гнатюк
  2. Суть скарги: 10.11.2024 Була видана мені догана за недовільний звіт. 11.11.2024 я звільнив заступника по встраті довіри за порушення статуту УЗ 3.5: 3.14: 4.1: 4.2
  3. Після чого ЗГС покликав мене в дс, де седіли майже всі адміни, та заступник (знятий) я скинув факти порушення скинув фіксацію,та розказав ситуацію. Після чого адмін по блату заступився за Артема Подільского, після чого зняв мене за "Незадовільна Праця." "Артем Подільський - Востоновлений на посаду Заступника Лідера Укрзалізниці."
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скріншоти Відео Звіт
  5. Тайм коди порушень: 2:30, 3:30, 35:26
  6. Дата походження: 11.11.2024

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Враховуючи вашу активність на посаді та ваше ставлення до неї, а саме за час перебування на посаді лідера організації, ваша активність саме на цій посаді була замалою. Ви віддавали пріоритет часу на дії поза посадою. Враховуючи, що вам було зроблено багато зауважень щодо вашої активності на посаді, за 11 днів перебування на посаді не було виявлено дій для розвитку організації. Також ви самостійно вирішили зняти гравця з посади заступника без згоди на той момент ГС Держ. Враховуючи порушення заступника лідера, його було відновлено на посаду, і він отримав дві догани.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі