Відмовлено "Зразковий працівник"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
  2. Особистий нікнейм: 38162
  3. Суть скарги: Я погоджуюсь, що порушив, здійснивши вихід під час рп. До цього питань нема. Втім, прошу зауважити порушення щодо працівника НПУ. Подавав скаргу у відповідний розділ, коректної відповіді не одержав. З діями адміністратора згоден, але попрошу видати покарання і "правоохоронцю" Міллєру.
Гравець також вживав "MG ". Цитую: "В нас зараз РП ситуація розмови". Тайм-код з його ж відео: 1:40-1:42. Доречі поясніть цьому працівнику, що взагалі-то прийнятно говорити в офтоп чат. Про які жетони він весь час говорить, якщо навіть у вас в планшетах запитують ID-гравця, або називають ще номер паспорту, але ніяк не жетони. Я так точно це не ношу, де він їх бачить - не знаю. Кайданки в зз без особливої причини. З мого боку була образа, але треба вдарити тайзером та провести бесіду, а не одразу в кайданки ще й в зз. Яке він говорить "повів за собою"далі, коли не висунув обвинувачення та не надав посвідчення? Він просто робить що захотілось. І доречі я правда хотів поскаржитись їм на провокатора під їх же входом, нащо дані "правоохоронці" замість зреагувати, просто ігнорили, ще й від мене щось вимагали.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга на мене. Скарга на Міллера.
  2. Дата походження:10.03.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,883
Реакції
1,409
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Вибачаюся, скаргу було перерозглянуто та гравець отримав покарання за "MG".

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,323
Реакції
823
Бали
213
Адміністратор надав відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі