Розглянуто "Зразкові" працівники СБУ I D - 268

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
134
Реакції
393
Бали
224
1. Ваш нікнейм: Мірай Соната
2. Нікнейм порушника: Саня Києвський (22270), Марк Києвський (37549), Ваньок Києвський (37922),
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Стояли на будинку, статтей і розшуків в мене не було приїхали ці "працівники" без жодної причини залетіли на приватну територію, Нао Соната почав тулити оскільки клан був терористичною організацією, а потім ці "працівники" почали тулити по мені, хоча я була без зброї, просто стояла та не могла чинити жодної небезпеки для них. Окрім цього від них оск та неповажне ставлення, тикали (чим порушували статут).
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Тайм коди:
1:09 - працівники СБУ вторглися на приватну територію.
1:10 - повністю нелогічні дії працівника, лупнув тайзером по колезі (без відігровки НоНРп тайзер)
1:23 - відкрили вогонь по людині, яка взагалі нічого не зробила, стояла поруч навіть без зброї.
1:33 - образа матом
2:27 - образа
2:37 - приїхали, стріляли просто так по мені і поті ще тикнули сказали удачі і змотались.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ТуТ
6. Дата порушення: 18.08.2026

Олександр Адамс.

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
719
Реакції
185
Бали
159
Вітаю!

З моменту порушення пройшло понад 7 днів

ВІДМОВЛЕНО

Олександр Адамс.

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
719
Реакції
185
Бали
159
Вітаю!

Гравець Марк Києвський [37549] отримує покарання у вигляді деморгану строком на 60 хвилин та дві догани і з ним буде проведено сурову бесіду щодо того що працівник повинен адекватно спілкуватись з жителями міст/сіл

6.27.
"Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

2.38.
Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн

Гравець Іван Вишгородський [37922] отримує покарання у вигляді муту строком на 30 хвилин

5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі