Розглянуто Зразу повторно вислідкувавши стрім-снайпом збили автомобілем біля квартири і розстріляли

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
277
Реакції
236
Бали
63
1. Нікнейм гравця: Олександра Павлюк (38245)
2. Особистий нікнейм: Амір Алієв (96457)
3. Клан порушника: FernandoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: GRIM
5. Суть скарги: Данна особа неодноразово жалується на форум https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ив-так-що-скарга-для-ГС-неоф.310432/,провокує гравців з союзних кланів які спостерігають за цим і вже не витримавши на відео почали нецензурно лаятися бо хто таке буде раз за разом терпіти, вона слідкує за трансляцією,переслідує бо є ,,охотницею за головами,, то ж нехай Адміністрація перегляне ще й таке відео,вам буде дуже цікаво , щоби данна особа вже получила по заслугам покарання за доганни наші ,підстави клана за РК ,і стрім-снайп !!! (війна кланів є ,але вислідковувати гравців запрет ,а тимпаче обманювати адміністрацію а саме брати не свої власні відео і видавати за свої ,а особо мене вбило втручатися у власне життя моє, або набір гравців у клан які мати мусять DS,або при допомозі іншим гравцям,або іншим структурам оф організацій+травити людей або скакати з клану в клан щоб потом я війну з хлопцями обьявляв їм)
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 26.07.2025

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
741
Реакції
361
Бали
223
Вітаю Шановний гравець!

Гравець Олександра Павлюк [38245] отримує покарання у вигляді деморгану на 30 хвилин за DB!
Гравець Амір Алієв [96457] отримує покарання у вигляді деморгану на 30 хвилин за PG!

На рахунок Стрім снайпу - 8 розділ правил Ukraine GTA стосується лише для офіційних блогерів проєкту. Якщо ви не є діючим блогером, порушення у вигляді "Стрім-снайп" не застосовується!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі