Розглянуто Зробити 1 бронежилет на Битву за Картель!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
1,634
Бали
96
Поясню чому це так важливо для неофіційних організацій.

Битва проходити буде на рівних умовах, і в кожного буде рівна кількість здоров’я.

Таким чином, що зараз не так? Бронежилет накидається на швидкий слот, і під час бою ви можете спокійно натиснути на клавішу (де у вас слот із бронежилетом) , і я вважаю це не є справедливо. В кого більше бронежилетів, той і виграв.

Ще один момент, який нам не подобається. Коли ти закупаєш на битву за картель бронежилети по 55к (хоча б по 10 бронежилетів кожному) то це виходить 6.6кк. Це для рівноправної битви!

В нас неодноразово на битви за картель прилітають читери , що і псують атмосферу капту. І виходить що на перегравання потрібно знову витрачати 6.6кк.

Але якщо зробити як раніше, щоб на капті не можна було відкривати інвентар, і на швидкий слот бронежилет не можна було ставити, то думаю набагато цікавіше було б грати капти.

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.
Реєстрування
23 Сер 2023
Дописи
140
Реакції
693
Бали
98
+++ И еще хотел бы добавить, что не логично давать 2 очка за смерть команды которая в меньшинстве, например если играют 11 против 12, обратить на это внимание.

Останнє редагування:

Катана Екстезі

Активний
Реєстрування
5 Сер 2023
Дописи
32
Реакції
21
Бали
21

Битва проходити буде на рівних умовах, і в кожного буде рівна кількість здоров’я.

Таким чином, що зараз не так? Бронежилет накидається на швидкий слот, і під час бою ви можете спокійно натиснути на клавішу (де у вас слот із бронежилетом) , і я вважаю це не є справедливо. В кого більше бронежилетів, той і виграв.

Ще один момент, який нам не подобається. Коли ти закупаєш на битву за картель бронежилети по 55к (хоча б по 10 бронежилетів кожному) то це виходить 6.6кк. Це для рівноправної битви!

В нас неодноразово на битви за картель прилітають читери , що і псують атмосферу капту. І виходить що на перегравання потрібно знову витрачати 6.6кк.

Але якщо зробити як раніше, щоб на капті не можна було відкривати інвентар, і на швидкий слот бронежилет не можна було ставити, то думаю набагато цікавіше було б грати капти.
за

Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23

за

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі