Відмовлено Зупинили та закафали без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кузь

Шановний гравець
Реєстрування
11 Бер 2025
Дописи
69
Реакції
43
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Максим Кузь
2. Нікнейм порушника:Одін Морф, Вітя Коломойський
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги:Зупинили по причині Стаття 6.0 Створення перешкоди руху хотя на відео видно що перешкоду я ніяку не створював а просто за ним їздив
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
Тайм код 0:00:01-0:03:04 я за ним просто катався так як видно створення перешкоди руху не було
0:04:25-0:04:35 Одін Морф начинає їм казати що якщо буду кататись за ними щоб вони мене кафали
0:05:25-0:05:45 Одім Морф каже щоб вони мене в'язали
0:06:00 Розпочинають переслідування
0:06:20 Зупинили по статті 23 перевірка дукументів
0:06:45 Потім замість 23 статті починає переходити на 26 статтю
0:07:45 Потім починає розмовляти зі мною Одін Морф за яку статтю було мене запинено,але на відкаті видно що перешкоди для евакуатора не було
0:08:40 Тайк як в працівника НПУ а саме Одін Морф не було за що до мене причіпитись він просто починає відходити
0:09:10 Працівник НПУ а саме Вітя Коломойський без без ніякого попередження б'є мене тайзером,потім затримують мене за непідкору
0:11:20 Одін Морф каже (що йому треба лівати з гри)
Шановна адміністрація хочу звернутися з проханням щодо відкату а саме відкат працівника НПУ Одіна Морфа щодо мого порушення, а саме щоб він показав що я порушив та за що був зупининий
6. Дата порушення:26.12.2025

Останнє редагування:

Олексій Киволон

Мл. Адміністратор| Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
408
Реакції
243
Бали
103
Вік
25
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

За результатами перегляду наданих матеріалів встановлено, що вас було зупинено правомірно. Ваші дії розцінюються як провокація співробітників НПУ, оскільки ви тривалий час рухалися за евакуатором поліції, повторюючи його маневри на кожному повороті. Такі дії вважаються створенням перешкоди руху та підозрілим маневруванням, що є підставою для зупинки та перевірки.

Додатково зазначаємо, що співробітник НПУ повідомив вам причину зупинки та статтю, за якою до вас виникли підстави для перевірки. Подальші дії працівників поліції були здійснені відповідно до ситуації, що склалася під час взаємодії.

З огляду на вищевикладене, порушень з боку співробітників НПУ не виявлено, підстав для відкату дій або покарань немає.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі