Джуніор Ланько
Північна Україна - в серці!
- Реєстрування
- 6 Сер 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 26
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Адміністрація, з якою я коли-небудь взаємодіяв
- Особистий нікнейм: Іван Коломойський #9221
- Суть скарги: Добрий вечір, шановна адміністрація серверу Північна України проєкту Ukraine GTA! Я почав грати на цьому сервері ще майже з відкриття. За цей час я пройшов дуже великий шлях, падіння та взльоти, зустрічав хороших та не дуже людей. Також займав багато керівних посад на цьому сервері, про це і піде мова у моєму зізнанні. Спочатку маючи нікнейм Джестер Хевву займав таку посади як Майор ЗСУ, та говорив, що мені 13. Потім перейшов на нік Іван Ушаков, з якого і займав багато своїх посад. На цьому нікнеймі я займав такі посади як: 2 рази 10 ранг МОЗ, Полковник ДКВС, 2 рази 10 ранг в НПУ та багато інших посад, в тому числі лідерських. На цих посадах я казав, що мені 14, аргументуючи це тим, що у мене день народження 06.08.2009. Як ви здогадались - це не так! Хотів би також розібрати, що займав посаду лідера УЗ в кінці літа 2024 року, де казав, що мені є 15. Відносно недавно був ігровим помічником. Насправді - мені 13 років. Прошу вибачення у всієї адміністрації, яку я вводив у оману, у тому числі керівництво та минулого ГА Олега Романовича. Наразі я не є гравцем даного проєкту, але можливо колись повернусь. Гарного вечора. Слава Україні!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 23.01.2025