Міша_Грицьков
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 3 Сер 2025
- Дописи
- 47
- Реакції
- 56
- Бали
- 167
- Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Олександр Юрчишин 122990
- Ваш нікнейм та ID:Міша Грицьков 223486
- Суть скарги:Я сидів нічо не робив , бачу що мене тегають в тг. Зайшов, подивився, пишуть зайди в войс я кажу не хочу мені пишуть «Давай швиденько, бо зараз дам по сраці» я кажу давай сюди кажи мені лінь йти до войсу мені пишуть що якщо я типу кажу що треба у войс значить потрібно в войс я посміявся капсом пишу нет а потім мені пишуть «я довго говорити не буду, останній раз говорю зайди в войс» я написав що якщо ти в чомусь зацікавлений ти можеш написати в ПП (приватні повідомлення) діскорду або телеграму потім пишу у відповідь на слова сказані раніше що якщо таке ставлення то я тебе слухати не буду.
- Мені в итоге дали догану за це (системно немає бо я в гру не заходжу)
- Догану дали за не виконання наказів але це був телеграм «Керівництво СБУ» в статуті і впринципі написано лише про діскорд. Після я написав про це ГС держу але він мені пише що в тебе грубіші порушення і навіть за те що він у відповідь сказав мені швидко а то дам по сраці він сказав шо максимум виговор враховую це не компетентним відношенням при тому що не написано ніде про те що телеграм теж рахується а ПП і тг не модеруються. Про переписку з ГС не буду вставляти докази але якщо буде потрібно надам в повному опсязі (там переписка довга десь хвилин 20-30. Прошу не враховувати догану за це «порушення» до ГС не маю питань.
- Докази порушення (скріншот/відео): https://postimg.cc/gallery/HmW2r5W
- Дата та тайм-код порушення:25.09.2026