Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоЗ-L НПУ| Андрій Борисович | Некомпетентність
Суть скарги:відклонили рапорт без причини
Пояснюю: я кинув рапорт на підвищення 22.09 після чого отримав відмовлення по причині невистачає виконаної роботи тепер пояснюю що треба і що я здав
Здати іспит на знання:
- Правила патрулювання
- Правила затримання
- Термінологія законодавства
- Правила несення служби на посту
- Правила використання табельної зброї
• Пройти практичний іспит-лекцію (Патруль 30 хвилин)
всі лекції я здав Пану Генералу до нього претензій немає хіба те як ця людина попала на замку всі докази виконаної роботи по ссилці нижче
так на слідующий день я попробував дізнатись причину відмовлення у генерала тому що виконана робота була зроблена вся
на що я получаю відповідь
Валентин Зубкевич — 17:21
Не можна фоткати з телефона
Того і відмова
докази нижче я з телефона не фоткав нічого на скрінах видно що з пк докази також нижче після чого я починаю пробувати роз'яснити причину в зама на що получаю відповідь загадками толкового нічого нема потім ігнор іза чого я і пішов писати жалобу
основна суть в тому що я все виконав а мені відмовили патруль я зробив 30хв з сержантом по дозволу генерала бо на той момент старшого складу не було а генерал зайнятий докази дозволу нижче
просьба розібратись в ситуації зама наказувати не треба але розгляньте та перегляньте мій рапорт на підвищення
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
переписка з генералом: тут
рапорт на підвищення (скріни виконаної роботи) : тут
переписка з полковником (там нічого нема но скину) : тут
також скрін що рапорт відмовлено: тут
Суть скарги:відклонили рапорт без причини
Пояснюю: я кинув рапорт на підвищення 22.09 після чого отримав відмовлення по причині невистачає виконаної роботи тепер пояснюю що треба і що я здав
Здати іспит на знання:
- Правила патрулювання
- Правила затримання
- Термінологія законодавства
- Правила несення служби на посту
- Правила використання табельної зброї
• Пройти практичний іспит-лекцію (Патруль 30 хвилин)
всі лекції я здав Пану Генералу до нього претензій немає хіба те як ця людина попала на замку всі докази виконаної роботи по ссилці нижче
так на слідующий день я попробував дізнатись причину відмовлення у генерала тому що виконана робота була зроблена вся
на що я получаю відповідь
Валентин Зубкевич — 17:21
Не можна фоткати з телефона
Того і відмова
докази нижче я з телефона не фоткав нічого на скрінах видно що з пк докази також нижче після чого я починаю пробувати роз'яснити причину в зама на що получаю відповідь загадками толкового нічого нема потім ігнор іза чого я і пішов писати жалобу
основна суть в тому що я все виконав а мені відмовили патруль я зробив 30хв з сержантом по дозволу генерала бо на той момент старшого складу не було а генерал зайнятий докази дозволу нижче
просьба розібратись в ситуації зама наказувати не треба але розгляньте та перегляньте мій рапорт на підвищення
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
переписка з генералом: тут
рапорт на підвищення (скріни виконаної роботи) : тут
переписка з полковником (там нічого нема но скину) : тут
також скрін що рапорт відмовлено: тут
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.