Відмовлено З-L НПУ | Валентин Зубкевич/Андрій Борисович|некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

masik_hell

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
10
Реакції
4
Бали
6
Нікнейм лідера/заступника: Валентин Зубкевич та Андрій Борисович
Особистий нікнейм: Масік Хокаге
Суть скарги: захотів вступити в нпу, подав анкету та чекав, на другий день пів дня провів біля нпу чекаючи генерала або полковника, та зустрівшись просив перевірити, 11.10.2025 вечером валентин зубкевич стояв нічого не роблячи та НЕ в афк, я його просив більше 2 годин мене перевірити, після чого він сказав сідай(в його автомобіль) ми поїхали до вру там аін забрав 2 своїх товаришів, та відвіз нас далеко в ліс, сказав мені ловити акулу,(timecode: 4:25) коли я почав вони поїхали потім сказали що наступне моє завдання це звідти пішки бігти до нпу києва(timecode: 5:18) і дивились за цим, потім вбили без причини та сказали що не виконав завдання(timecode: 6:11, валентин просто знущався над мною 3 дні, всі фрапси та докази маю. в той вечір мене так і не прийняли
на другий день 12.10.2025 я знову чекав в нпу, валентин зубкевич відмовив мою анкету без причини зайшов і побачив що Андрій Борисович проводив співбесіди з гравцем, я став в чергу, нічого не пишучи не говорячи,(timecode:0:00) та він почав кричати говорити що я ***********************************(timecode:0:45), не розумію і відвів в наручниках мене на вулицю потім я дочекався своєї черги та мене почали перевіряти(timecode: 0:53)я все сказав правильно, все по рп відіграв і Валентин каже: відійдем я тобі щось скажу,(timecode: 4:00)після чого як я розумію через соц мережі валентин щось сказав андрію, і мені зразу ж відмовили. хочу знати причину
також валентин зробив багато порушень, застосував тайзер без причини та його друг вбив мене(timecode: 6:22)
я 3 дні прошу годинами мене перевірити, в мене досвід в рп великий, і на жодному проекті я такого не бачив, потім ще гравці говорять що держ помирає, так ось чому.
прошу дати покарання, або щоб я нормально пройшов співбесіду та вступив в НПУ
якщо треба кину повні фрапси, маю все шо потрібно, як я просив годинами, а лідери спеціально не хочуть прийняти
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 11.10.2025
та 12.10.2025

Андрій Вальчук

Президент
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
130
Реакції
93
Бали
88

3. Обов'язки лідерів/заступників:​

6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

masik_hell

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
10
Реакції
4
Бали
6

3. Обов'язки лідерів/заступників:​

6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.
по якій причині мене не прийняти? я хочу грати та розвиватись в нпу, якщо я добре пройшов співбесіду, знаю рп та все що треба, чому мене не прийняти?

Валерія Романова

ІП | Генерал НПУ | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
509
Реакції
519
Бали
153
Вітаю шановний гравець!

На жаль, відео недоступне.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі