Розглянуто [З-L СБУ К] Єгорка Прочаєв // перевищення своїх повноважень // багато порушеннь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
  1. Нікнейм лідера/заступника: Єгорка Прочаєв
  2. Особистий нікнейм: Андрій Кемелі
  3. Суть скарги: Вітаю шановна Адміністрація а саме ГС / ЗГС Держ. Маю бажання щоб мою скаргу розглядала ЗГС Держ. Дякую. Суть моєї скарги на гравця є наступна: Гравець сильно нахабно відносится до своєї посади та уникає алімінтарних відігровок, це буде чудово помітно на моєму фрапсі, я розумію що зам лідера може бути БЕД КОП ну це не звільняє його від відігровок - Також помітно що відігровка /do /mi є не правильною тому що написана з малої букви та по моєму досвіду не зовсім коректна, вибачте за грубість але по інашкому не можу це описати як Гравець Єгорка Прочаєв просто по шутці та на повному відсутності будь якої РП Держ. субординації вів протсесуальні дії не коректно та без суті. Також не взяв в мене паспорт для перевірки на розшук відіграв не правильно що бере відбитки пальців та не переглянувши даже через команду є в мене розшук чи нема видав мене ще один. Також полковник говор не внятно та перебивав мене цим самим я вважаю що тянув РП в свою сторону. Вот такий в мене досвід у праці з СБУ К вважаю що гравець повиний понести покарання щоб на далі такого не було. Дякую за увагу, також прошу запросити докази у гравця та прошу вибачення за такий великий текст
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Також тайм коди для зручності в коментярях під відео та тут: 0:29. 0:46. 1:11. 1:58 - в чаті відігровка гравця через ДУ та МІ. 3:23 - не коректно зачитав міранду, 3:55 - почав шукати в чаті його відіграну міранду. 5:20 - почав не коректно відігравати в войс чат. 6:05 - 06 - Мат та пасивна агресія від гравця. 6:23 - 27 - ще одна пасивна агресія. 6:38 - початок не коректного відігравання - 7:44- кінець відігравання. 7:46 початок відігравання ув'язнення в КПЗ - 7:51 - кінець
  5. Дата походження: 30.01.2024

Егор Прочаев

Шановний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
44
Бали
21
Надайте будь-ласка повний фрапс з моменту порушення з вашим голосом, бо скарги без голосу автора не розглядаються. Я вважаю що бігати, гавкати, та кричати по СБУ не дуже...
Ви зможете побачити міранду якої ви казали нема, а команда "/do" на жаль, працює не корректно, тому були вимушені писати через me.
Доречі, ваша міранда яку ви не побачили, була відіграна в чат - доказ
Дякую!

Останнє редагування:

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

Критичних порушень не побачила. Співробітники поступово переходять на біндер.
З заступником буде проведено бесіду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі