Розглянуто Иван Доберман образа родичів|Прошу переглянути Сергій Стоун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
44
Реакції
26
Бали
18
1.Нікнейм гравця:Иван Доберман
2. Особистий нікнейм:Денис Поляков
3. Клан порушника:Вальхала(точно незнаю)
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: я незнаходжусь в клані
5. Суть скарги:Гравець порушив: 6.11 Образа родичів.
6.12 Згадка родичів у негативному контексті.
7.1 "DM" - DeathMatch. Нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини.
"NonRP Drive"
Пояснюю. Даний гравець неодноразово ображав мене та моїх рідних в (чаті та войс) та вчиняв ДМ. Цього вечора ми з дружиною їхали з авторинку (на різних авто) на квартиру,невідомий автомобіль догнав мене втаранив я вилетів за відбійники. коли я вийшов з автівки щоб поремонтувати автомобіль даний персонаж а саме Иван Доберман ростріляв мене. На відео тільки кінець так як фрапс небув включений одразу. Тим часом моя дружина зупинилась так як виникла перешкода, він теж її розстріляв.
Коли я вийшов з МОЗ, поїхав на АЗС щоб купити аптечок і там зустрів Ивана.мене звісно перпехоплювала злість але до фізичної агресії невдавався так на словах.Під час нашої словесної сутички(в чаті) Гравець знову образив мою дружину(Пояснюю я з Дружиною одружений не тільки в грі а також в реальному житті(При потребі скину підтверджуючий документ) так ось дружина на всіх рівнях чи то юридичних чи релігійних являється родичом(так як бувать що є випадки коли одружуються круглі сироти то вних окрім один одного рідніших немає!)потім він поїхав по зустрічній смузі і я за ним. Коли наздогнав його ми далі посперечались і він знову образив мою дружину(родича).
Наполягаю видати гравцю BAN,WARN через грубе порушення правел проєкта.
6.11 Образа родичів
6.12 Згадка родичів у негативному контексті.

6. Докази (скріншот/відео):DM
тайм код 3 секунда
Образа родичів
тай код 1.37 та 2.39
7. Дата порушення:20.07.2023
8.Дата подання 21.07.2023

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю,
Переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
1. На відео з "DM" не видно як і хто Вас вбив, по цьому відео покарання видати неможливо.
2. Ви самі під'їхали до людини та почали провокувати неадекватними висловлюваннями, після чого отримали у відповідь. На мою думку зараз Ви просто вирішили вивести гравця на агресію та злити його в бан. Якщо будуть подальші скарги, це буде принято до уваги.

Гравець Денис Поляков отримує покарання:
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7
Гравець Иван Доберман отримує покарання: Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі