Розглянуто Исключительно для Сергея Романовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергей Николаевич

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лис 2023
Дописи
56
Реакції
55
Бали
21
Вік
27
  1. Нікнейм адміністратора: Сергей Романович.
  2. Особистий нікнейм: Сергей Николаевич (id40719)
  3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація. Хочу звернути вашу увагу на даного гравця Владосік Сайпс/ 45404 . Я зі своїми друзями розмовляв про ГТА Украину про 01 сервер. Говорил то что там игроков много и т.д ( типу у нас на сервере все в АФК и нигде никого нету) потом підійшов цей гравець, підслухав нашу розмову, яка його взагалі не стосувалась, і почав провокувати нас на рекламу стороньього проекту.
  4. В скарге он написал типо я ему сказал что он будет играть скоро сам"
  5. Я не отрицаю" я это сказал" но я сказал так. " С таким отношением как ты ко всем относишься " ты будешь скоро здесь играть сам"
  6. Меня смутили его слова" он написал в скарге что это повторное нарушение " Хотя таких нарушений у меня никогда не было". Можете проверить историю покарань.
  7. Хочу отметить то что ( тогда когда он записывал фрапс который "обрезанный" в тот момент " возле центрального рынка был "Администратор " Сергей Романович"
  8. Переглянувши його фрапс по цій скарзі (https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Винятково-для-ГА-ЗГА-та-вище.193985/ ) все стане зрозуміло що він це робив навмисно !!!! Все началось с того момента как он меня хотел заскамить на колонку после этого Він спеціально бегает за мною, щоб зафіксувати порушення. Такі дії можна розцінювати як навмисний злив гравця. Тим більше, переглянувши всі його скарги, можна зробити висновки, що він систематично робить подібні дії, тим самим підставляючи інших. Прошу видати йому покарання за провокацію.
  9. " Просто посмотрите на его историю скарг на форуме"
  10. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Винятково-для-ГА-ЗГА-та-вище.193985/
  11. Дата походження:29.07.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Прослідкуємо за гравцем на предмет спроби навмисного зливу вас , якщо буде помічено що гравець навмисно фіксує ваше порушення або провокує вас - його буде заблоковано згідно нормативів, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі