Розглянуто Ймовірне ПЗ | R - 2898

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костянтин Верес

Шановний гравець
Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
47
Реакції
41
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Костянтин Верес [97110]
2. Нікнейм порушника: Раян Краймз [103173]
3. Назва клану порушника: OMEGA
4. Суть скарги: Я був на страйку людина до стайку багато чого говорила я після страйку почав його бити (але то не суть) даний гравець а саме Раян Краймз почав дуже бистро бігати і ще ****************************************** М4 зрівнявши як я біжу і як він є ймовірність або анімацій з інших проектів або ПЗ (Постороні забеспечення)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
6. Дата порушення:08.07.26 OnlineSignatures.net-507-Kostyantin Veres .png

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
855
Реакції
361
Бали
123
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Раян Краймз[103173] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Деморгану
6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гравець Костянтин Верес[97110] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Деморгану
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. |
Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Розглянуто

Щодо використання стороннього програмного забезпечення (ПЗ): на наданому вами відеодоказі не зафіксовано достатніх ознак, які б підтверджували використання читів. Якщо ви маєте на увазі гравця, який перебував у режимі AFK та рухався прямо, то це пов'язано з багом анімації AFK. За результатами перевірки ознак використання стороннього програмного забезпечення не виявлено, тому підстав для застосування покарання немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі