Відмовлено Йоу, це не круто... ДЛЯ ГА/КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
290
Реакції
343
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Вітаю! Видали покарання за використання стороннього ПЗ, якщо честно, навіть не має здогадок, що я міг робити не так, через мою відсутність вдома(заходив з ноутбуку, не більше ніж 10-15хв в день що можна переглянути через логи, IP та серійний номер).
Ситуація склалась така:
В неділю ввечері я вперше за місяць зайшов повноцінно пограти в мою улюблену гру, пограв трохи с друзями та пішов спати, потім вранці я прокидаюсь, йду з друзями грати страйкбол на прилітає бан на 6к днів.....
Я не розумію чого так сталося, навіть підозри немає, ще не має остаточного вердикту, чи це я щось накоїв, чи якась помилка, але я вже розумію що я втрачаю...
Я готовий пройти будь-яку перевірку, від лаунчів до перевірки папок та переписок. Ніколи не використовував стороннє ПЗ, не використовую та не планую використовувати.
Через мою відсутність скоріш за все через помилковий бан, мій улюблений клан втрачає активного лідера, зоокрема цього якась частина неофу також частково втрачає свій актив...
Я хочу розібратися з всією ситуацією, пройти перевірку, та продовжувати розвивати проєкт та також розвивати мій клан завдяки якому розвивається неоф та сам проєкт.
Прошу написати мені в телеграмм щодо вирішення цієї ситуації...
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): баг імгуру, але є в ГА у приватних повідомленнях
5. Дата порушення: вчора

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,507
Реакції
773
Бали
253
Вітаю
В оскарженні відмовлено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі