- Реєстрування
- 20 Чер 2023
- Дописи
- 83
- Реакції
- 238
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: розглядав Нікіта Волков
- Особистий нікнейм: Канеки Лакоста
- Суть скарги: Пишу вже 3 оскарження, оскільки ЗГА пише що пройшло ще не багато часу, але для мене 3 дні - це велика дата, також сьогодні битва за картель, яку чекають люди по 2 тижня. Тепер прошу ГА перевірити
Шановні адміністратори.
Пишу вам повторно, оскільки за ці три дні я багато переосмислила. Ситуація, яка склалася, змусила мене глибоко замислитися над своїми діями і їхніми наслідками. Я хочу ще раз попросити вибачення за свій недостойний вчинок – образу рідних іншого гравця.
Я повністю визнаю свою провину і розумію, що подібна поведінка є неприйнятною у нашій спільноті. Мені щиро соромно за цей інцидент, і я дуже шкодую, що дозволила собі сказати такі слова. Це був мій перший подібний випадок, і я обіцяю, що він залишиться останнім.
Для мене **UKRAINE GTA** – це більше, ніж просто гра. У цій спільноті я знайшла багато друзів, і вона займає важливе місце у моєму житті. Втрата можливості брати участь у грі стала для мене серйозним уроком. Я тепер краще розумію цінність взаємоповаги та важливість дотримання правил, які роблять гру комфортною для всіх.
Я прошу вас переглянути моє покарання і дати мені другий шанс. Обіцяю, що більше не підведу ні адміністрацію, ні спільноту, ні своїх друзів.
Дякую за увагу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тап
- Дата походження:28.11.24 якщо не помиляюсь