Відмовлено КЕРІВНИЦТВО ПРОЕКТА\\Не коректні відповіді на скарги на адміністрацію (Прошу передати скаргу КЕРІВНИЦТВУ ПРОЕКТА на роpгляд КЕРІВНИЦТВА ПРОЕКТА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Тупісь

Новий гравець
Реєстрування
23 Кві 2024
Дописи
40
Реакції
2
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Керівництво ПРОЕКТА
  2. Особистий нікнейм:Павло Тупісь
  3. Суть скарги: Не коректні відповіді в скаргах так як відповідають в скарги які пишуть на адміністрацію не добавляючи відео докази до скарги на адміністратора так як ігрок повинен ознайомитися з відео доказами свого порушення так як якщо ігрок не буде ознайомлений з відео доказами то не може знати чи блат то чи ні бо в моєму випадку мене кікнули зі серверу за ФАРМ ЗП хоча я був в афк 1 хв і мені ніхто ні чого не казав чи я тут чи ні відео доказів немаю так як в цей момент монтирував скаргу на ігрока вот жалоба Тик дальше я написав жалобу адміністратора який кікнув мене по причині ФАРМ ЗП хоча мене не питався в голосове чи я тут хоча міг бути баг проекта який всі знають що деколи хтось каже то в тебе може бути його не чути відповили мені в скарзі ЗГА 02 сервера винисла вердикт що мене попереджували хоча в мене не було чути нікого і ніяких відео доказів не було надано ще один момент забанили мене на 10 днів за причиною ОСК Рідних хоча я не кривдив не ображав рідних ігрока я обжаловав мені відповідають ГА 02 сервера що Покарання видано коректно, стосовно причини з адміністратором буде проведено бесіду.Кількість днів не буде зменшено. Мені замінили на Неадикватні висловлювання бан мені залишили 10 днів Тик прошу розібратися з Керівництвом серверу на дану тему.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):все розписано з верху.
  5. Дата походження:30.06.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,030
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Вам було видано покарання у вигляді блокування, так як з вашої сторони були серйозні порушення, спосовно покарання за "Образа/кривда родичів" було проведено бесіду з адміністраторам, у покаранні має бути зазначено "Згадка родичів у негативному контексті", але покарання не було зменшено, так як з вашої сторони було надзвичайно багато порушень.
[2024-06-25 23:20:11] (OFFLINE) Адміністратор Ілля Лисенко заблокував гравця Павло Тупісь причина Образа/кривда родичів (батьків)+Образа гравців(скарга на держ. №117) на 10
Також, ви отримали від'єднання від серверу за перебування у АФК по формі.
[2024-06-30 21:53:29] Адміністратор Владислав Ямадзі від'єднав гравця Павло Тупісь причина Фарм ЗП [Насиупний раз Warn] // by Baranyak
Переглянувши докази усі покарання видано коректно.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі