Відмовлено КЛАНИ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем волков.

Новий гравець
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
18
Реакції
0
Бали
4
Дивиця я був у клані до нас добавився Тимур постільний він на вч. Обізвав там родитилей його забанили на 7 днів и лідер сказав що коли він буде у грі розбирається чі його вигонять я дальше купив собі клан и не дождався цего потом Тимур прийшов до мене ми зустрилися він каже я йшов с клани бо ти ушов и попросився до мене у клан я прийняв і він попросив модератора потом він на весь мий общак купив м4 у барига ну це ладно він сказав що він купив м4 бо скоро буде війна за заправку ну це ладно потом він попросив у мене лідера щоб наш клан зарегеструватб я сказав нет він сказав тоді я уходу с клана а у мене тики він був я йому дав лідера и він потом каже щя 10 минут и потом просто каже що не відасть лідера я йому писав в дс він потом взяв трубку я йому кажу ти зачем обманув він сказав так ти сказав що ти уходеш и одам я якрас снимав запись у мене есть переписка що мені клан цей продали а він каже всім що цей клан він создав за 1.5 карбованців хотя це клан блогера Мий дискорд god47._18083 .... Хочу щоб дали бан або виникли клан або гроши в розмірі 5.5

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Вітаю!
Подайте скаргу повторно згідно з формою та надайте відеодокази порушення.
З правилами подачі скарг можете ознайомитись за посиланням - тут
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі