- Реєстрування
- 8 Сер 2022
- Дописи
- 454
- Реакції
- 669
- Бали
- 153
1. Нікнейм гравця: Клан KenzoFamQ
2. Особистий нікнейм: Кіріл Гранько
3. Клан порушника: KenzoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні.
5. Суть скарги:
За останні декілька тижнів, клан «KenzoFamQ» отримав багато скарг, оскаржень, це Оск.Рідних, шахрайство,
скарги від гравців на сам клан, ДМ ЗЗ,
ДМ ЗЗ, ДМ авто, ТК.
Та це ще ніяк не все! Це навіть не половина.
Цей клан реально не дає нормально грати. Гравцям, кланам, держ.структурам.
Наведу вам приклад:
Автомобіль СБУ з напарником, виписують штраф порушнику з клану «KenzoFamQ», через хвилину прилітає повний автомобіль з кензаками та розстрілюють СБУ. Це що? Типу РП?
Ще приклад:
Патруль НПУ патрулює місто, його підрізає повний авто кензаків та розтулює. Ого, так це що також по РП?
Ще приклад:
Гравці з інших кланів, красять графіті, підходять кензаки та почалося:
- У вас клан ху**я, кензо вас розмаже, го 1х1?!
А далі просто туле того клановця.
Це вже вкотре доводить, що цей клан НОН РП, який не дає життя іншим гравцям.
Особисто з мого досвіду, після таких трюків, грати не хочеться.
Коли ти їдеш по РП все гарно відігруєш, насолоджуєшся грою, та на тебе налітають кензаки з криками - ГОСКА 200!!
Зараз мені будуть відповідати, «Скаргу на форум», так а сенс який мені з цього? Якщо слідкуючи за неофф поклали великий Х*й на виховання клану «KenzoFamQ».
Йдемо далі.
Як ми всі з вами знаємо, що лідер клану «KenzoFamQ» знаходить в ЧСП вже 2-3 дні. Нічого не хочуть їхні слідкуючи зробити?
3. Клан видаляється якщо лідер клану халатно ставиться до зауважень адміністрації щодо перебування в клані читерів, гравців які перебувають в ЧСП тощо.
Далі.
Беремо приклад зі вчора.
Вчора проводився узгоджений рейд картелю кензо, слідкуючи МВС домовилися з ГС/ЗГС неофф про забезпечення порядку там.
Так ні, клан «KenzoFamQ» звідкись дізнався про рейд.
Цікаво, просто знали це люди керівних складів держ.орг та слідкуючи. Та після узгодження з слідкуючим неофф, кензо дізнались про рейд, та зробили дуже багато позицій, та писали: /vip Ланько ми тебе чекаємо! Чи ви передумали?
І так далі.
Також, як я написав що слідкуючи за МВС після узгодження попросили щоб ГС/ЗГС неофф були присутніми там, вони погодились.
Та на рейді не було жодного слідкуючого за неофф.орг
Єдиний хто прийшов це Трьома Прада, який одразу почав працювати.
Та про рейд він не знав.
Тобто, ГС/ЗГС неофф навіть не попросили слідкуючого неофф замість них попрацювати там?
Так, звісно я розумію що вони слідкуючи неофф, та вони повинні представляти інтереси неофф.орг.
Але їм зливати інформацію, ховати їх у себе за дупою це вже занадто.
Правила писалися для всіх, особисто я не бачив в правилах неофф, щоб там було виключення для клану «KenzoFamQ»?
Давайте до суті.
Я нагадую ще раз, про цей пункт:
3. Клан видаляється якщо лідер клану халатно ставиться до зауважень адміністрації щодо перебування в клані читерів, гравців які перебувають в ЧСП тощо.
Та нагадую, що клан потрібно видалити.
А не робити їм виключення.
Клан, повністю НОН РП, отримують дуже багату кількість скраг ЩОДЕННО,
не дає життя звичайним гравцям, іншим кланам та працівникам держ.орг.
Я вважаю, що зараз ДОСТАТНЬО підстав що до видалення клану.
І нагадую вкотре, його потрібно видалити поки не з'явилося ще більше проблем з цим НОН РП кланом.
Перейдемо до більшої суті скарги на ГС/ЗГС неофф.
Порушення цього правила:
Взагалі вони на нього забили.
Порушення цього правила:
3. Штрафні санкції щодо кланів.
Я хочу саме у них запитатися.
Ви взагалі забили на правила проекту?
Якщо ви так любите кензо, то виховували б ви їх.
Але зараз, клан потребує видалення.
Також, як я вище сказав.
Халатність.
Знали про рейд, не прийшли та інших слідкуючий за неофф не усвідомили.
Так підозрюю, що це саме вони повідомили «KenzoFamQ» про те що на їх картель буде рейд.
Це звісно не все, але я думаю поки що вистачить.
Шановні ГА/ЗГА, дуже надіюсь на вашу компетентність в цій ситуації.
6. Докази (скріншот/відео): Все в суті скарги.
7. Дата порушення: Останні декілька тижнів.
2. Особистий нікнейм: Кіріл Гранько
3. Клан порушника: KenzoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні.
5. Суть скарги:
За останні декілька тижнів, клан «KenzoFamQ» отримав багато скарг, оскаржень, це Оск.Рідних, шахрайство,
скарги від гравців на сам клан, ДМ ЗЗ,
ДМ ЗЗ, ДМ авто, ТК.
Та це ще ніяк не все! Це навіть не половина.
Цей клан реально не дає нормально грати. Гравцям, кланам, держ.структурам.
Наведу вам приклад:
Автомобіль СБУ з напарником, виписують штраф порушнику з клану «KenzoFamQ», через хвилину прилітає повний автомобіль з кензаками та розстрілюють СБУ. Це що? Типу РП?
Ще приклад:
Патруль НПУ патрулює місто, його підрізає повний авто кензаків та розтулює. Ого, так це що також по РП?
Ще приклад:
Гравці з інших кланів, красять графіті, підходять кензаки та почалося:
- У вас клан ху**я, кензо вас розмаже, го 1х1?!
А далі просто туле того клановця.
Це вже вкотре доводить, що цей клан НОН РП, який не дає життя іншим гравцям.
Особисто з мого досвіду, після таких трюків, грати не хочеться.
Коли ти їдеш по РП все гарно відігруєш, насолоджуєшся грою, та на тебе налітають кензаки з криками - ГОСКА 200!!
Зараз мені будуть відповідати, «Скаргу на форум», так а сенс який мені з цього? Якщо слідкуючи за неофф поклали великий Х*й на виховання клану «KenzoFamQ».
Йдемо далі.
Як ми всі з вами знаємо, що лідер клану «KenzoFamQ» знаходить в ЧСП вже 2-3 дні. Нічого не хочуть їхні слідкуючи зробити?
Далі.
Беремо приклад зі вчора.
Вчора проводився узгоджений рейд картелю кензо, слідкуючи МВС домовилися з ГС/ЗГС неофф про забезпечення порядку там.
Так ні, клан «KenzoFamQ» звідкись дізнався про рейд.
Цікаво, просто знали це люди керівних складів держ.орг та слідкуючи. Та після узгодження з слідкуючим неофф, кензо дізнались про рейд, та зробили дуже багато позицій, та писали: /vip Ланько ми тебе чекаємо! Чи ви передумали?
І так далі.
Також, як я написав що слідкуючи за МВС після узгодження попросили щоб ГС/ЗГС неофф були присутніми там, вони погодились.
Та на рейді не було жодного слідкуючого за неофф.орг
Єдиний хто прийшов це Трьома Прада, який одразу почав працювати.
Та про рейд він не знав.
Тобто, ГС/ЗГС неофф навіть не попросили слідкуючого неофф замість них попрацювати там?
Так, звісно я розумію що вони слідкуючи неофф, та вони повинні представляти інтереси неофф.орг.
Але їм зливати інформацію, ховати їх у себе за дупою це вже занадто.
Правила писалися для всіх, особисто я не бачив в правилах неофф, щоб там було виключення для клану «KenzoFamQ»?
Давайте до суті.
Я нагадую ще раз, про цей пункт:
Та нагадую, що клан потрібно видалити.
А не робити їм виключення.
Клан, повністю НОН РП, отримують дуже багату кількість скраг ЩОДЕННО,
не дає життя звичайним гравцям, іншим кланам та працівникам держ.орг.
Я вважаю, що зараз ДОСТАТНЬО підстав що до видалення клану.
І нагадую вкотре, його потрібно видалити поки не з'явилося ще більше проблем з цим НОН РП кланом.
Перейдемо до більшої суті скарги на ГС/ЗГС неофф.
Порушення цього правила:
Взагалі вони на нього забили.
Порушення цього правила:
3. Штрафні санкції щодо кланів.
Я хочу саме у них запитатися.
Ви взагалі забили на правила проекту?
Якщо ви так любите кензо, то виховували б ви їх.
Але зараз, клан потребує видалення.
Також, як я вище сказав.
Халатність.
Знали про рейд, не прийшли та інших слідкуючий за неофф не усвідомили.
Так підозрюю, що це саме вони повідомили «KenzoFamQ» про те що на їх картель буде рейд.
Це звісно не все, але я думаю поки що вистачить.
Шановні ГА/ЗГА, дуже надіюсь на вашу компетентність в цій ситуації.
6. Докази (скріншот/відео): Все в суті скарги.
7. Дата порушення: Останні декілька тижнів.
Останнє редагування: