Розглянуто КНЯЗЬ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
50
Бали
33
1. Ваш нікнейм:Андрій Блак
2. Нікнейм адміністратора:на фото
3. Суть скарги:дав мут за то що я написав у віп "ого ваааууу" і ця людина якого поставили на адміна сожилію його напарникам видав мені покарання хах а звідки докази що я вам це написав?)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)
5. Дата порушення:23.11.2025

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
Вітаю шановний гравець! Ви отримали покарання у вигляді муту за:
4.12.1.
"Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин
Примітка: обговорення/критика дій адміністраторів в ігрових чатах може спровокувати гравців на конфлікт або застережне ставлення до певного місця тощо де перебуває адміністратор, якщо гравець не згоден з покаранням в нього завжди є можливість звернутися до розділу скарг свого сервера. Такі обговорення можуть нашкодити роботі адміністрації, та контролю за сервером.
Наприклад: "викрити адміністрацію" під час контролі гравців та видачі покарання порушникам правил серверу. Також - це стосується і ігрових недопрацювань. У випадку, якщо ви знайшли якісь баги - зверніться у відповідний розділ.

Ваше повідомлення в VIP чат є некоректні та не повинні завищувати рамки норм! Також ваші слова "і ця людина якого поставили на адміна сожилію його напарникам" є недоцільні та мають фактор неповаги до адміністрації, що несе за собую неповагу!
Докази надішлю ГА/ЗГА, очікуйте:)

Останнє редагування:

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю , з Адміністратором буде проведена бесіда щодо видача покарання. Стосовно ваших слів " і ця людина якого поставили на адміна сожилію його напарникам " - якщо на далі буде така розмова в бік Адміністрації отримаєте покарання згідно правил UKRAINE GTA. Гарної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі