Зачинено КОНОБА для Українця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Назар Коноба
2.Григорій Ярошенко
3.ДМ.Більший Фрапс.Прошу на вікно чату зі стріму не звертати увагу він пропаде десь на 6 хвилині.
Ще момент прошу засвітити що в момент коли ми заспавнили два вертольоти та я пересів Коноба зайшов до мене на стрім.Да ***********************************))))Любить мене дивитися і писати коментарі))))В ви думаєте він як нас знаходив ,на картах таро кидав?)))нііі снайпив стрім.Це весь відкат який є.15 хвилин я стрім не вів так щоб ми сховалися і вони не снайпити стрім що логічно.Прошу прийняти це до уваги.А також прошу прийняти до уваги якщо навіть після вбивства нас він не зупинився і продовжував ще літати за нами ,за що його відкинула.В.Кизима за нон РП Флай.І нагадую усім читаючим.У мене немає прив'язки обманювати адміністрацію!!!!Якщо по факту мене зачіпають і є порушення сорян.Просто виглядає так що як тільки когось беруть за кокоси одразу починається маніпуляція обман адмінів повний фрапс провокація...Не ліз би ти Коноба до нас би тоді в Борисполі коли перший жеш почав по нам тулити ми тебе не чіпали ,в коли впав мені на стрімі писав що жди КАФ)))було таке?)))було то хто тут ще адмінів обманює я'ще нада розібратися!!!
4.Доказ
5.10.09.2025

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,527
Реакції
641
Бали
253
ec487dcb1504ed2b.gif

За проханням автора!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі