Розглянуто КПЗ за ДБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
24
Реакції
11
Бали
3
Ваш ігровий нік: Степан Сокайа
Ігровий нік адміністратора: Рик Сопрано
Причина покарання: ДБ
Суть скарги: Данний адміністратор відкинув мене за ДБ, хоч я стояв на узбіччі виписував штраф громадянину
Дата видачі покарання: 31.07.2022
Скриншот видачі покарання:
таймкод 1:48
Готовий відповідати у разі обману: Так

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Доброго дня, ваша скарга для нас дуже важлива ?. На цьому відео видно як ви робите незрозумілі для мене речі а саме таранити свого колегу

Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
24
Реакції
11
Бали
3
Наскільки я знаю ДБ це- «ДБ» подразумевает — наезд и убийство с помощью машины или же убийство машиной, также это может быть стрельба с машины. А не коли машина штовкає іншу машину, я нікого таким чином не вбив.

Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
24
Реакції
11
Бали
3
І чому ви відкинули теж мого коллегу за нон рп драйв? Він собі стояв на узбіччу, нікого не рухав, і ця машина на якій я був Land Cruiser 200 дуже погано управляється, в неї тормозів майже немає, І у мене міг бути скачок пінгу і і-за цього я його зіштовхнув на узбіччя.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Машина дуже чуствітельна, тому при нажаті газу вона йде дуже вперед, перший і другий раз було випадково, а далі мою машину вони толкнули до узбіччя, щоб не перешкоджувати рух, адже я відійшов на пару хвилин

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Вітаю, адміністратор винний лише у тому що сплутав причину з Нон Рп на ДБ, за це з ним буде проведена бесіда, а так порушення є, покарання є - зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі