Відмовлено КПЗ працівника СБУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Ваш ігровий нік: Алек Ливандовский
Ігровий нік адміністратора: Рик Сопрано
Причина покарання: Нрп драйв
Суть скарги: У нас була погоня, ми їхали за людиною в дві машини, друга машина без сигналок (бромлема системи) почали її оформляти, я відійшов в туалет, прихожу уже сиджу в кпз, адміністратор я так зрозумів не знає що таке нонрп і що таке порушувати рп ситуацію, також не зміг обгрунтувати свої дії в дс та слився, тому пишу скаргу, прошу адміністратора прикласти докази мого нонрп драйву, в випадку що їх немає, прошу дати догану даному адміну та перевірити його знання.
Дата видачі покарання: 31.07.2022
Скриншот видачі покарання: Адмін має прикласти
Готовий відповідати у разі обману: +

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Здрастуйте, ваша жалоба для нас дуже важлива ?. На цьому відео видно як ви підрізали свого колегу, а потім поїхали зустрічною смугою мало не зробивши ДТП

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
На сервері росинхрон, у мене він був спереді і багнувся тпнувшись назад, я в нього і врізався і мене відкинуло назад, була погоня, але передали що він оффнувся, були навіть сигналки що видно на відео, я розвернувся та вирішив припаркуватись щоб відійти на пару хвилин

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Вітаю, так може бути що бул рассінхрон - опустим це. Так може бути що погоня закінчилась - опустим це. Але ви потім почали їхати по зустрічній смузі ще й стали потім в афк, тому адміністратор покарав правильно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі