- Реєстрування
- 22 Бер 2023
- Дописи
- 1,885
- Реакції
- 1,412
- Бали
- 213
1. Сервер у діскорді: 01,02,03,04,05.
2. Нікнейм теха: Іра Блейс
3. Особистий нікнейм (Discord): tan_i. ( 1109214355209343148 )
4. Суть скарги: Вітаю,шановний Спец.Адміністратор,у минулій скарзі,надали відповідь:
Я не погоджуюся з вердиктом КТП,та ввважю,що це недоречно побачити таку відповідь, так як цього правила не було,коли КТП видала покарання, з її слів було написано "До вияснення",хоча у причині Бану,навіть не було написано, будь-якої причини, просто видала Бан,після того,приблизно о 22:00,замінила правила Discord серверу під себе,щоб не знімати дане покарання.
Також,як написано у покаранні:
В цьому пункті порушення,невказано,що Бан на всіх сереверах,та КТП могла видати мут,так як,з початку видається,мінімальне покарання,але бачу,що КТП має особисту неприязнь. Тому,прощу зняття блокування на всіх серверах,так як не було даного правила,а саме P.30,тому як писала,КТП зробила правила під себе,щоб не розблоковувати мене,і пару інших гравців,тому що Вона має особисту неприязнь,і я вважаю,що це недоречно.Та те,що ми тегнули Модерацію ,щоб видати гравцям покарання,тому що,там були дуже важливі порушення,які потрібно було видаляти повідомлення та одразу видавати покарання,але Модерація не працює,та ігнорувала прохання.Тому прошу,зняти покарання на всіх серверах. Дякую!
6. Дата походження: 12.02.2024
2. Нікнейм теха: Іра Блейс
3. Особистий нікнейм (Discord): tan_i. ( 1109214355209343148 )
4. Суть скарги: Вітаю,шановний Спец.Адміністратор,у минулій скарзі,надали відповідь:
Вітаю.
Попереднє покарання було видане за причиною "До вияснення". Покарання буде перевидано на п30.
Так як, за Вами була помічена провокація модерації, фіксую за Вами спробу зливу особого складу. При повторній спробі, Ви отримаєте покарання.
Розглянуто!
Попереднє покарання було видане за причиною "До вияснення". Покарання буде перевидано на п30.
Так як, за Вами була помічена провокація модерації, фіксую за Вами спробу зливу особого складу. При повторній спробі, Ви отримаєте покарання.
Розглянуто!
Я не погоджуюся з вердиктом КТП,та ввважю,що це недоречно побачити таку відповідь, так як цього правила не було,коли КТП видала покарання, з її слів було написано "До вияснення",хоча у причині Бану,навіть не було написано, будь-якої причини, просто видала Бан,після того,приблизно о 22:00,замінила правила Discord серверу під себе,щоб не знімати дане покарання.
Також,як написано у покаранні:
Заборонено провокації особливого складу (адміністрації, модераторів, лідерів) з метою завдання шкоди проєкту.
-Карається: мут на 6 годин/Бан 15 днів.
-Карається: мут на 6 годин/Бан 15 днів.
Скарга,виключно для Спец.Адміністратора!
5. Доказ: (скриншот/відео): Клік6. Дата походження: 12.02.2024
Останнє редагування: