Лоуренс Дракс)
Старожила UKRAINE GTA| 01 server
- Реєстрування
- 17 Бер 2025
- Дописи
- 56
- Реакції
- 10
- Бали
- 11
- Нікнейм лідера/заступника: Карл Тайсон
- Особистий нікнейм: Лоуренс Дракс
- Суть скарги: Прошу переглянути ситуацію щодо мого звільнення зі ЗВБ. Я сам подав прохання про звільнення, але в трудовій книзі було вказано "Порушення статуту 2.20 + ЧС на 30 днів". Вважаю це рішення неправильним і прошу внести зміни в мою трудову книгу.
Я вступив до лав СБУ 10.06.2025, а заяву на звільнення подав 13.06.2025. У Статуті СБУ чітко вказано: "Кожен співробітник СБУ, який тільки вступив на службу, зобов'язаний відпрацювати за контрактом 3 дні." Я ці 3 дні чесно відпрацював — з 10 по 13 червня включно.
Також прошу розглянути дії заступника СБУ — Карла Тайсона. Вважаю, що він некомпетентно застосував покарання, не дотримавшись внутрішніх правил. У Статуті СБУ та в правилах ЧС чітко не вказано про обов’язкове перебування 72 години. Крім того, він просто вписав мене в ЧС без належних доказів і процедури: не було заповнено гугл-форму, не додано доказів, і моє ім’я з’явилось у ЧС без належного обґрунтування.
Прошу провести перевірку дій Карла Тайсона, ознайомити його з правилами ЧС фракції та статутом, і, за потреби, видати йому догану чи інше дисциплінарне покарання. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *жмяк*
- Дата походження: 14.06.2025
Останнє редагування: