Відмовлено Карл Тайсон | Незнання статуту + незнання правил ЧС фракцій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоуренс Дракс)

Старожила UKRAINE GTA| 01 server
Реєстрування
17 Бер 2025
Дописи
56
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника: Карл Тайсон
  2. Особистий нікнейм: Лоуренс Дракс
  3. Суть скарги: Прошу переглянути ситуацію щодо мого звільнення зі ЗВБ. Я сам подав прохання про звільнення, але в трудовій книзі було вказано "Порушення статуту 2.20 + ЧС на 30 днів". Вважаю це рішення неправильним і прошу внести зміни в мою трудову книгу.
    Я вступив до лав СБУ 10.06.2025, а заяву на звільнення подав 13.06.2025. У Статуті СБУ чітко вказано: "Кожен співробітник СБУ, який тільки вступив на службу, зобов'язаний відпрацювати за контрактом 3 дні." Я ці 3 дні чесно відпрацював — з 10 по 13 червня включно.
    Також прошу розглянути дії заступника СБУ — Карла Тайсона. Вважаю, що він некомпетентно застосував покарання, не дотримавшись внутрішніх правил.
    У Статуті СБУ та в правилах ЧС чітко не вказано про обов’язкове перебування 72 години. Крім того, він просто вписав мене в ЧС без належних доказів і процедури: не було заповнено гугл-форму, не додано доказів, і моє ім’я з’явилось у ЧС без належного обґрунтування.

Прошу провести перевірку дій Карла Тайсона, ознайомити його з правилами ЧС фракції та статутом, і, за потреби, видати йому догану чи інше дисциплінарне покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *жмяк*
  5. Дата походження: 14.06.2025

Останнє редагування:

Карл Тайсон

Директор "Dragon" | Геній, плейбой, філантроп |⭐⭐⭐
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
68
Реакції
82
Бали
63
Вік
24
РОЗДІЛ 2: ОБОВ'ЯЗКИ ТА ПОВНОВАЖЕННЯ СПІВРОБІТНИКА СБУ

20) Кожен співробітник СБУ, який тільки вступив на службу, зобов'язаний відпрацювати за контрактом 3 дні.

Для початку почитай статут СБУ, по друге я тобі казав що я не зможу звільнити по ЗВБ або зараз по статуту та я тебе занесу до ЧС СБУ або ти відпрацюєш до вечора та я тебе звільню по ЗВБ, ти погодився, поставив підпис та я тебе звільнив, так що не треба тут плакати та придумувати шось. Та ти прийшлв 10.06 (18:06) ввечері під кінець робочої зміни влаштувались на роботу та вирішили через 2 дні звільнитись на початку робочої зміни. Я тебе заніс тільки в ЧС СБУ за твоє відношення до роботи та за звільнення по статуту, гугл форми ніякої немає, я знаю статут та правила лідерів, не переживай. Це РП процес, при тому ж ти погодився зі звільненням по статуту та ЧС СБУ, спеціально щоб залити на форум? 😁 За статутом я зробив все вірно, якщо є докази самого звільнення залюбки б переглянули)

Останнє редагування:

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
В діях заступника лідера СБУ не виявлено порушень. По правилам державних організацій Ви зобов'язані відслужити у фракції 3 дня, які згідно Вашого ж скріншоту не пройшло.

Відмовлено
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі