♣Artur Faretti♣
D.Faretti my love <3
- Реєстрування
- 12 Січ 2024
- Дописи
- 507
- Реакції
- 357
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Кароліна Мишка
- Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
- Суть скарги: Данний адміністратор не правильно розгялнула скаргу. Почнемо по порядку . Співробітник ЗСУ уходить в інтер'єр при адміністратору . Адміністратором виявився Нікіта Явний , говорю йому стосовно того чи видасть він покарання гравцю, на що він відповів" так" . Далі гравець вже коли не було адміністратора знову уходить в інтер'єр . Коли гравець отримав покарання за ухід в інтр'єр jail 120 , я запитав чому так , якщо це було неодноразово , на що Нікіта відповів що він бачив лиш один раз і якщо є докази другого порушення подати скаргу . я подав скаргу прикріпивши у відповідь до слів Нікіти Явного ще одне відео з перший порушенням . На що Кароліна відповідає що гравець вже отримав покарання,проте він отримав покарання за перше порушення, а за друге порушення від покарання не отримував ( зі слів Нікіти Явного) . Також Кароліна видала мені покарання за ПП на ВЧ 2.11 . Пояснюю цю ситуацію . В примітці чітко вказано те що дозволено вбивати співробітників після того як вони вийдуть з казарми та почнуть відкривати вогонь першими, або ж в тому випадку коли після того як вони відійдуть від мітки пройде більше ніж 15 секунд .
Таймкоди : 0:50співробітник виходить з казарми та відкриває вогонь, після чого заходить в інтре'єр . ( ухід в інтерв'єр 1)
Таймкод 3:14 гравець виходить з казарми
Далі йде розмова з Маріарті та він каже що млже включити ГМ та відбивати ВЧ . Після того він уходить по форму , я відкриваю вогонь по співроюітнику який уходить в інтер'єр повторно . Примітка : після того як гравець вийшов з казарми та відкритям вогню по ньому пройшло 30 секунд . що вже не підпадає під правило 2.11 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць( клікабельно)
- Дата походження: 05.04.2025