Розглянуто Каріна Безсонова | Блат! Для керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рікардо Ріверс

Шановний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
54
Реакції
38
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Рікардо Ріверс
2. Нікнейм адміністратора: Каріна Безсонова
3. Суть скарги: Доброго вечора. Перейду одразу до головного. Учора гравець Віктор Клуб завуальовано побажав мені смерті. Після цього я подав на нього скаргу, яка була розглянута адміністратором Каріною Безсоновою. Я категорично не згодний з її рішенням, оскільки вважаю абсолютно неприпустимим те, що гравець, який дозволяє собі подібні висловлювання а саме бажати живій людині смерті нехай навіть і заувальовано, отримує лише мут на 120 хвилин. Прошу керівництво переглянути скаргу (посилання залишив нижче) та застосувати до гравця Віктор Клуб покарання відповідно до правил сервера, на які я прямо вказав у скарзі.
Мені вкрай обідно і мене це дуже образило, що я — жива людина — стаю об’єктом подібних побажань смерті.
Спробуйте поставити себе на моє місце. Як би ви відреагували, якби хтось спокійно «хоронив» вас і бажав вам смерті? Сумніваюсь, що, якби вам, не дай Боже, таке сказали, ви гравцеві видали б мут. Я на 100% впевнений, що гравцеві прилетів би бан.
Поставте себе на моє місце: коли ти граєш гру з друзями, нікого не чіпаєш, не порушуєш правила сервера, і тут тобі без жодної на те причини кажуть такий вислів, після чого адміністратор видає йому всього-на-всього мут.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Та сама скарга на гравця Віктор Клуб
1764534467306.png

5. Дата порушення: 29.11.2025

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Переглянувши надані докази, можу ствердити, що адміністратор коректно розглянув скаргу. Висловлювання гравця, за які він отримав покарання у вигляді муту можна вважати як неповажне ставлення.
У цій фразі немає справжньої погрози, бо гравець не висловлює конкретного наміру нашкодити чи зробити щось небезпечне. Але саме формулювання звучить неприємно й зневажливо, адже наголошує на смерть іншого гравця. Такі слова виходять за межі нормального спілкування та проявляють неповажне ставлення до гравців. Адміністратор додатково звертає увагу на минулі покарання гравця та сам вирішує, яке саме покарання буде доречним у цій ситуації.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі