Відмовлено Катерина Левченко / не вірно видане покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіхіро Кензо

Активний
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
151
Бали
43
  1. Нікнейм адміністратора: Катерина Левченко
  2. Особистий нікнейм: Акіхіро Овнекензо
  3. Суть скарги: видано покарання за ПППБП 1.6. Я не наносив ніяку шкоду гравцю. Є правило
    2.1 Перетинати блокпост без зупинки транспортного засобу якщо у Вас є RP причина (але працівник правоохороннх органів/військовослужбовець ЗСУ має право Вас зупинити).Примітка: RP причиною вважаєтсья робота викрадача автомобілів, тощо. (я їхав за грузом). Адміністратор сказала мені, що я збив робітника НПУ, але я не міг знати, що вони стоять на блок пості, та посеред дороги (чим порушив правило 1.4 Будь-яким чином перешкоджати проходити блокпост іншим гравцям серверу (ставити автомобіль посеред блокпосту чи стояти на дорозі)). На обратному шляху я зупинився на блок пості (могу скінути відкат), хоча мав підстави проїхати його без зупинки, та показав усі документи. Також, правило 1.6 стосується тільки гражданських осіб, а не працівників держ структур, або людей, які захопили бп.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): у додатках
  5. Дата походження: 30.10.23

Вкладення

• 1698654304963.png
    1698654304963.png
    914.1 Кб · Перегляди: 67
Останнє редагування:

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Адміністратор надав докази, на яких чітко видно вбивство гравця який знаходиться на блокпосту. Тим самим, Ви порушили пункт правила 1.6. У цьому випадку, правило щодо перетину блокпосту з RP причиною, не є виключенням, так як Ви порушили інше правило. Було б можливим зробити вигляд, що вбили Ви гравця ненавмисно, але Ви їхали з величезною швидкістю, навіть не думаючи зменшити швидкість, або взагалі зупинитись - що вже є порушенням канонів RolePlay. Порушень з боку адміністратора не виявив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі