Зачинено Кашляючий або (ричащий)адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вінстон Моршинський

Новий гравець
Реєстрування
15 Чер 2025
Дописи
27
Реакції
3
Бали
8
1.ід адміністратора 5625
2.Вінстон Моршинський
3.Суть
Проводжу слідчі дії.Гравець викликав напевно на допомогу адміністратора і ось з'являється один з них ід5625 (Вінстон Блейз )якщо я не помиляюсь.
Ну спочатку мені здалось,що у нього щось з горлом тому,що він почав активно кашляти чи ричати у мікрофон я не зрозумів ,ну думаю ладно прокашляється тай все буде ,добре.
Але ні він далі починає кашляти ричати не зрозумію для чого.може мікрофон думаю поганий може людина щось говоре а техніка підводне не чути.Кажу я Вас слухаю.і тут у мене починається іспит.А саме що потрібно робити коли з'являється адміністратор з червоним нікнеймом .Пане вінстон вибачте але коровай вам не спік ,солі в АТБ не купив .Каюсь.
Варіантів Не було тому взяв ініціативу в свої руки і розказав ,що відбувається коли з'являється адміністратор з червоним нікнеймом.
Прошу даному адміністратору пояснити,що потрібно трішки добрішим бути до гравців ,і не кашляти у мікрофон це заважає рп процесу дякую.даний адміністратор вже не вперше демонструє свою Велич і наявність у нього влади.Типу я тут бос а ви ніхто.можливо мені здалося але виглядає по факту саме так.
Тайм коди:
00:33 Поява адміністрації
00:57 Кашляє
01:03 Кашляє вдруге
01:09 Іспит на тему що робити коли з'являється адміністратор.
01:20 Відповідь на питання
4.Доказ
5.28.06.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,817
Бали
253
Вітаю
Переглянувши відео адмінстратора, ніякого кашляння або ричачання не було.
Також згідно правил, а саме :
4.5. Якщо Адміністратор зв'явився біля гравців без невидимки та з червоним нікнеймом, в такому випадку будь-яке RP, RP відігруваня / ситуації тощо тимчасово зупиняються, доки адміністратор не зникне.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі