Розглянуто Каяння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваньок Києвський

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
98
Реакції
53
Бали
31
Нікнейм адміністратора:Віктор Миколайович
Особистий нікнейм: Ураганчик Ексайз
Суть скарги: вітаю шановний Віктор Миколайович Я би хотів перед вами та перед Владиславом Снайпсом вибачитися за те що я дуже негативно в його сторону написав репорт зараз я поясню причину чому я так написав я в перший раз коли було неадекватне з моєї сторони звернення до Владислава снайпса о 1:00 ночі причина того напису була наступна там людина на ім'я хелсік ферарі почала мені казати погані слова потім я в відповідь ударив її пару раз та після чого Владислав снайп мене кікнув ніяких попереджень не було проти що не бийтесь і так далі Я повністю його розумію так ну тому що я вдарив людину Так це заборонено правилами але там хелсік почав мені казати слова в плані що ти мені висирав на страйку тому я його вдарив Та в мене накипіло емоції після чого я написав таку дурість А щоб не писати багато причина другого репорту В принципі схожа, пройшло два дні з моменту бану Та я за ці два дні дуже скучаю за проектом дуже скучаю за нашим сервером дуже скучаю за нашим кланом одним словом мені так сказати тяжко без нашого сервера тому я вибачаюся за те що писав таку дурість у репорт та надати мені шанс щоб більше я такої фігні репорт не писав якщо навіть мене не розбанять то будь ласка скоротіть термін на трішки якщо у Вибачинні буде відмовлено прошу просто вибачення за те що я писав у репорт та сподіваюсь що ви мене вибачите не дивлячись на результат скарги.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://postimg.cc/gnn5mhpz
Дата походження:16.06.2025

Останнє редагування:

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
Доброго дня.

Розумію, що іноді виникають емоції, але прошу Вас на майбутнє контролювати свою поведінку та поважати адміністраторів. Образи і некоректні дії під час івентів неприпустимі. Я проводжу івенти для гравців, а не для того, щоб отримувати негатив у свій бік.
Цього разу на це закриваю очі, але наступного разу таких ситуацій не буде - без попереджень та вибачень. Якщо подібне повториться, наслідки будуть більш серйозними.

Сподіваюся, Ви зрозумієте і зробите правильні висновки.

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА :)

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор пробачає вас, надаємо вам ще 1 шанс, вас було розблоковано враховуючи майже 3 дні відбутих у блокуванні, не порушуйте!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі