daniik222999
Новий гравець
- Реєстрування
- 12 Вер 2023
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм адміністратора:Аnti-cheat
- Особистий нікнейм:Саханчик Блатной
- Суть скарги:Вітаю шановна адмін команда,сьогодні близько 11 ранку я вирішив попробувати як це використовувати чіти,скажу як є у мене вже було покарання за сторонні ПЗ на 05 нібито сервері але потім в обновленні с супер сусом всім знову дали шанс,та я вирішив не використовувати ПЗ,но сьогодні мій друг сказав давай попробуєм і я повівся на поводу,саме цікаве те що я даже не встиг ще зайти у акаунт,кажу як не брешу ставлю руку на сердце.Я зробив все як в інструкції сторонього ПЗ та заходив на сервер,лише як я почав авторизовуватись у акаунт мене ще даже не впустило на сервер і тут у мене бан.Я повністю визнаю свою вину та ставлючи руку на сердце обіцяю що такого більше робити не буду і не поведусь на всякі провокації.Я видалив всі чіти(сторонні ПЗ),та готовий до співпраці з адміністрацією проекту.Я прошу вас не давати мені покарання на всіх серверах та дати дозвіл на продовження моєї історії на цьому проекті.Я готовий на те щоб мені не вертали мій акаунт але дали дозвіл на гру.Будьласка шановні адміністратори я вас дуже прошу,я більше так ніколи не буду робити.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:30.03.2025