Схвалено Кевін Маккалістер | Bad-cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костянтин Маккалістер

КА | Центральна Україна
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
194
Реакції
78
Бали
33
"Батьки".
Батько Олександр Маккалістер, був звичайним учителем історії старших класів, мав трьох синів старався дати кожному з синів вищу освіту та частинку себе. Мати Олександра Маккалістер, була також вчителькою, але початкових класів працювавши в школі, вони мали мізерну зарплату, але на ті кошти вони давали все найкраще своїм синам та ще й вміли відкладати собі на мрію.

"Юність".
Згодом батьки відкривають свій маленький бізнес - "Піцерія", вони працювали до 17:30 у школі, і потім ще до 00:00 в піцерії. Після того як Батьки відкрили власний бізнес в них майже не лишилось часу на синів, і троє синів пішло своїми дорогами. Перший син, відівчився 11 класів і пішов вчитися на державного детектива. Другий син відівчився 11 класів і пішов вчитися на поліцейського, а молодший син відівчився 9 класів і пішов вчитися на слюсаря.

Кевін був розумним хлопцем, завжди ходив на навчання слухав вчителів інструкторів та з високим прогресом навчався, у нього не було друзів і він не гаяв свого часу на марні справи, бігати по гаражах випивати з однолітками чи просто тратити його на відео ігри. Згодом у Кевіна появилося багато друзів як з легальної сторони, так і з нелегальних сторін. Кевін не міг визначитися що йому обрати та легальна сторона перемогла, і він вирішив довчитися на свою професію.

"Доросле життя".
Кевін вивчився на поліцейського, правда після закінчення навчання його забрали на службу в "Збройні Сили України", він відслужив там вісім місяців, і його перевели на службу в - "Службу Безпеки України м.Дніпро", Він дослужився до посади Полковника
"СБ України", там у нього появилися нові друзі, на ім'я Андрій, та Ігор. Та правда після його призначення на посаду через 18 годин помирає його мати. Йому повідомили цю трагічну звістку і він звільнився — За власним Бажанням. Після звільнення Кевін пішов в бар випити, там зустрів своїх старих друзів та вони його переманили на нелегальну сторону після п'яти років роботи на нелегальній стороні Кевін розуміє що пора створювати своє угрупування та підіймати свій авторитет. - Він створив угрупування під назвою "Inferno-UA", він почав шукати собі вірних людей. Після звільнення Кевін пішов в бар випити, там зустрів своїх старих друзів та вони його переманили на нелегальну сторону після п'яти років роботи на нелегальній стороні Кевін розуміє що пора створювати своє угрупування та підіймати свій авторитет. - Він створив угрупування під назвою "Inferno-UA", він почав шукати собі вірних людей. Найшовши потрібне коло людей серед них була одна дівчина..

Пройшло ще пів року, Кевін ловить — "Служба Безпеки України", за підозру в продажі наркотиків. Всі знали про нелегальні справи Кевін, і подумали що його посадять в тюрму, сам Кевін знав що в цьому був є щось цікаве та все ж не розумів що відбувається. Після всіх операцій з Кевіном в кабінет заходить Генерал Служби Безпеки України м.Дніпро, Кевін не розуміє що відбувається, але розуміє що знає цю людину. Подумавши Кевін сказав здивованим голосом Ігор? Ігорю це ти? це справді ти? - так, це був Ігор його давній друг, він зняв з Кевіна наручники попросив піти за ним вони сіли в автівку Ігоря та виїхали проїхатися. Кевіне, подивися в кого ти перетворився мені аж бридко дивитися на тебе. Ігорю, що тут поганого? Я живу, а не виживаю, працюю сам на себе маю все що душа бажає — Так ? а чи не забув ти Кевіне що все що у тебе є це наркотики які ти продаєш всім підряд за їхні останні гроші. Та навіть не в грошах справа, річ у, тому що ти цим губиш дуже багато життів. Ігорю, пробач мені, будь ласка — ні ти будеш покараний за те що вкоїв і твоїх друзів ми теж знайдемо.

Ігор вернувся в будівлю "ГУ СБ України м.Дніпра", і мене там допитати. Мене просили здати всіх своїх колег та правда я мовчав, мені надали найкращого адвоката правда в суді він нічого не зміг з доказами "ГУ СБ України м.Дніпра", я не міг нічого зробити та мене посадили на 15 років в "Тюрму Строгого Режиму. Я відсидів 15 років вийшов і мене чекало тільки 3 людей. Два вірних співробітники мого угрупування та дівчина з угрупування, всі ми хотіли почати все з початку, але не все так просто, день коли я відкинувся з зони до мене приїхав Ігор, я не хотів його бачити я хотів його вбити я був злий на нього, але мене зупинили мої колеги з угрупування. Я не зрозумів, ви чого? Вони пустили Ігоря до будинку та в трьох положили посвідчення "ГУ СБ України м.Дніпра", на стіл. Ви що кинули мене всі? Ігор підійшов сів за стіл і почав вести діалог. Ігор — Брате, ти ж не думав що я кину тебе твоїх людей і просто здам тебе? Ніколи б тебе не посадив якби не знав тебе, я був змушений це зробити, Кевіне — забирайся, я не хочу тебе бачити. Ігор — Що ж це твоя воля, але ти змушений знати про те, що ваше угрупування зараз під слідством і кожний рух там "ГУ СБ України м.Дніпра", одразу їде до тебе. Але я був-би не я якби не давав би тобі шанс — це не твоє лежить на тумбочці? "На тумбочці лежало посвідчення", Кевін — що це? Кевін підійшов до тумбочки взяв посвідчення відкрив його та прочитав все що там писало - "ГУ СБ України м.Дніпра", Посвідчення Полковника Маккалістера Кевіна Олександровича"Підпис та печатка Генерала "ГУ СБ України м.Дніпра". Вирішуй брате куди тобі варто піти сказав Ігор, і покинув будівлю.

"Перше кохання".
Кевін почав вести справи зі всіма своїми колишніми співробітниками в "Службі Безпеки України", почав наглядати за дівчиною та через пів року запропонував їй одружитися, на що отримав позитивну відповідь і вони зіграли розкішне весілля.

"Наш час".

По сьогодні Кевін, вже стоїть на посаді "Генерала" "ГУ СБ України м.Дніпра", він зрозумів що його призвання це державні організації, і робота на державу, а не на незаконні угрупування повністю виправився та помагає всім співробітникам "ГУ СБ України м.Дніпра", подає хороший приклад повчає дисципліни та вчить їх, тому що вміє сам. Кевін зрозумів що його дихання це державна справа.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі