Відмовлено Кевін Теслюк Порушення правил + обман гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Радонежский

Голова ГО "Народна самооборона"
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
1. Кевін Теслюк
2. Артем Радонежський
3. Суть скарги. Стою на зміні в ЗМІ і редактую оголошення. Приїзжає пан теслюк зі своїми співробітника і без відігровок " Без жодних повідомлень" Вдягає на мене як співоробітника 1+1 кайданки та везе до будівлі НПУ. це перше порушення.(затримав та вдягув кайданки на держпрацівника на цміні" 2. Без відігровок, без підтвердження особистості і звіряння данних вин визначив що перед ним знаходиться людина котра в розшуку. Хоча правила забороняють такі дії. Далі. пан Теслюк відмовився показувати своє службове посвідчення та не прочитав Міранду. Далі спробував мене почадити в камеру але зрозуміло що то не вийшло. Далі цей полупокер везе мене до ЗМІ і в наказномк тоні наказує зняти форму. Або я понесу відповідальність за непідкору.
НА цьому моменті в мене вимикається телефон на який я писав відеодоказ.
Далі я зв"язвуюсь з керівництвом СБУ К та надаю докази правопорушень пану Матвію Вафлі про його співробітника. В свою чергу пан Матвій Вафля завіряє що поговорив з Теслюком і той приносить вибачення і готовий надати компенсацію.
Я вважаю що така кількість порушень в одномоменті та ще й таких ганебний обман та підстава керівництва СБУ К має показати пану теслюку в як працюють правила проекту.
4. Відеодоказ знімав на телефон.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
По перше на тобі було орієнтування він міг зарешиувати та взяти в кайданки і відвезти в науру
По друге якщо ви не чули від ігрової це ваші лічні проблеми так як відігравали були в войс но у вас їх не було чутно
По третє навіщо ви звʼязувались з СБУ к якщо пан теслюк снаходиться в сбу д
По четвертому якщо ви в орієнтуванні або підозрюється що ви в орієнтуванні сіранду зачитувати не обовʼязково
По пʼяте працівник СБУ може затримувати людей в держ. Організаціях так як СБУ вище по ірархії.

Віто Корлеоне

Активний
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
86
Реакції
103
Бали
36
По перше на тобі було орієнтування він міг зарешиувати та взяти в кайданки і відвезти в науру
По друге якщо ви не чули від ігрової це ваші лічні проблеми так як відігравали були в войс но у вас їх не було чутно
По третє навіщо ви звʼязувались з СБУ к якщо пан теслюк снаходиться в сбу д
По четвертому якщо ви в орієнтуванні або підозрюється що ви в орієнтуванні сіранду зачитувати не обовʼязково
По пʼяте працівник СБУ може затримувати людей в держ. Організаціях так як СБУ вище по ірархії.
Я був свідком домовленостей Теслюка та Радонежського. Є запис розмови в ДС.
1 Пан теслюк порушив домовленості, та просив не закидувати на нього скаргу, взамін мав оплатити компенсацію, та пропав/вийшов з гри. Через декілька днів поступив як "щур", закинувши скаргу за те, що наче Артем вийшов з гри. Чим порушив домовленості.
2 Припустимо що Артем вийшов з гри, тоді де логіка, коли він поїхав пізніше до Лідера СБУ, вирішувати цю проблему?? В нього очевино був виліт.
3 Під час того як Радонежського заставляли зняти форму, зверніть увагу що розшуку/орієнтування вже не було. Тому в цьому в виході з гри не було потреби.

Віто Корлеоне

Активний
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
86
Реакції
103
Бали
36
4 Через хвилин 15 після цього конфлікту, з лідером СБУ було відіграно РПшку "Замінування дачі міністра МВС" в якості компенсації за дії Теслюка, на яку теслюк не соізволив навіть явитись. ГРП відзвітована від мене. Ніхто не планував навіть рішати проблему через форму. Але це показало сутьність теслюка. Та підтверджує чутки, які про нього ходять....

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
166
Реакції
131
Бали
88
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Відеодокази більше 5 хвилин та без тайм кодів не розглядаємо
Слідкуючий за СБУ м.Дніпро

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі