Відмовлено Кейто Акаї для ГА/ЗГА. Некомпетентне виконання обовязків адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тео Саймон

Отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
74
Реакції
28
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Максим Петрушка
  2. Особистий нікнейм:Кейто Акаї
  3. Суть скарги: була залита скарга про втрату майна, а після цього вже скарга на адміністратора першу просто закрив вказаний вище Максим Петрушка по пречині нібито не було повідомлення в пп (повідомлення в пп),коли була залита скарга про втрату майня із-за ігрового багу я чекав трохи більше двох тижнів для того, щоб Адміністратор написав, щоб я написав в пп для вирішення проблеми. Я написав згодом, мені відповіли щоб я написав церез день, я так і зробив, але Адміністратор просто зник. На початку я подумав, що ну нічого він адміністратор тож в нього має бути багато справ, але ніякої відповіді не пішло через деякий час, тож я перезалив скаргу про втрату, але цей самий адміністратор закрив, оскільки пройшло 89 днів. Тож я написав скаргу на адміністратора про не коректне виконання обовязків, але він закрив цю скаргу , сказавши що не було відповіді в пп. Я написав ще одну скаргу та вже для ГА,або ЗГА, оскільки я навіть не допускав думки про те, що скаргу можуть видалити, або станеться баг та вона сама по собі зникне , я не робив доказу коли вже вистатив, але як бачу треба було. Тоді я зробив скрін скарги на усілякий випадок ось тиць( та в мене є посилання на цю скаргу оскільки я відправляв знайомому)тиць2 або фото на якому видно початок скарги тиць 3 , наразі я б хотів повторити те, що я хочу. А саме, щоб розглянули мою скаргу про втрату майна, а також я вимушений наполягати на покаранні для Адміністратора, але не просто розмову, а пониження, або звільнення з посту адмінітратора, оскільки ця халатність коштувала мені особисто дуже багато часу та терпіння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):скарга, повідомлення в пп, скаргу,тиць,тиць2, тиць 3.
  5. Дата походження:період з 11.2024 по 08.02.2025.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12,622
Реакції
3,011
Бали
253
Доброго дня!

Хочу звернути увагу на кілька важливих моментів щодо вашої скарги:

- Відповідь мені у приватні повідомлення була надіслана через два з половиною місяці після закриття скарги, що робить її розгляд неможливим, навіть незважаючи на пункт, який буде описаний нижче.
- На момент подачі скарги термін її розгляду вже минув, що робило її недійсною.
- Протягом 23 днів після отримання відповіді в особисті повідомлення, ви жодного разу не звернулися повторно щодо розгляду цього питання.
З огляду на це, з вашого боку не було виявлено зацікавленості у вирішенні ситуації, оскільки навіть повторного звернення для отримання відповіді не було зроблено.
Відсутність будь-яких подальших дій з вашого боку лише підтверджує, що питання вас насправді не хвилювало.

Вкладення

• 1739435480574.png
    1739435480574.png
    33.5 Кб · Перегляди: 62
  • 1739435644309.png
    1739435644309.png
    345.2 Кб · Перегляди: 60
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі