Відмовлено Кейт Коваленко // Не вірно видав покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
121
Реакції
75
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Кейт Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Джон Уікк
  3. Суть скарги: Адміністратор не вірно видав покарання DM + PG і посадив мене на дуже довгий термін. Стосовно DM я згоден і готовий нести покарання згідно правил, а от за PG не згоден. Пояснюю - я побачив 2х поліцейських які пристають до хлопця і вирішив їх вбити. Для того, щоб не перестрілюватися з ними 1 проти 2, бо це не реально, я ж не супер герой) Я від'їхав на велику дистанцію, щоб мене не бачили, дістав снайперську гвинтівку і зняв одного. А потім поїхав до іншого, він одразу почав стріляти по маєму авто і вже 1 на 1 почав перестрілюватися з ним. Не розумію, де тут PG. Вимагаю видати покарання некомпетентному адміністратору 120хв деморгану, так як він видав мені. Щоб наступного разу трішки думав своєю головою перш ніж видавати такі покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відкат запросіть у даного Адміністратора, він сказав що спостерігав постійно і в нього на відео є вся ситуація. Також прикріплюю свій відкат -
  5. Дата походження: 19.06.2025

Вкладення

• Знімок екрана (25).png
    Знімок екрана (25).png
    1.8 Mб · Перегляди: 53

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
419
Бали
123
Вітаю шановний гравець!

Докази надам ГА/ЗГА!

Також прокоментую від себе:

- Відбувалась РП ситуація між двома співробітниками НПУ та цивільним(виписували штраф), згідно вашого коментаря у вас відбулось втручання в РП ситуацію
- На рахунок DM ви згодні, вбили двічі отримали за це 100 хвилин(згідно правил)
- Переходимо до PG, з яким ви не згодні. Знову таки, згідно правил, ви самі під'їхали до працівника, знаючи, що він озброєний, а в цьому пункті є примітка, на основі якої я вам і видала покарання

Очікуємо вердикту ЗГА/ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі