Розглянуто Кейт Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Пісок

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
162
Реакції
117
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Кейт Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Максим Пісок
  3. Суть скарги: Особиста неприязнь (ще з часів кланів Інфініті та шмідфамкю ця людина мене не любить через те що в нас була війна кланів а коли вона стала адміністратором то при першій можливості мені надає особливу увагу) стала ситуація де я написав свою думку про стотонне ПЗ від клану тому шо ненавиджу людей які його використовують, потім в чаті інша особі образила людину за її проукраїнську позицію та не отримала навід муту((( шо є несправедливим тому шо ми на Українському проекті та маємо повне право підтримувати Українську позицію , я згоден з тим шо мої слова були тришки провокацією але я ненавиджу чітерів тому і не стримався вибачаюсь))) прошу одинакового відношення до всіх граців та не давайте продвигати ворожу мову Слава Україні!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 19,10,2025

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
419
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Вам був виданий мут за насмішку над кланом, навіть використання стороннього ПЗ учасниками не дає вам право якось ображати їх клан

На рахунок повідомлення у /vip від гравця Ребека Майклсон [25231] можливо спрацював людський фактор та в нас був велике завантаження з репортами, тому перепрошую, гравець буде покараний згідно правил UG 5.19

Очікуємо відповіді ГА та ЗГА!

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю. З рішенням адміністратора згоден. ЗГС Держ надав вам відпоаідь.

Розглнуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі