Ян Булл
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 111
- Реакції
- 44
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Коваленко
3. Суть скарги: Адміністратор Кейт Коваленко розглядаючи скаргу виносила явно упереджений вердикт.
По пунктах:
Якщо ви вирішити приписати мені провокацію і цим оправдати FD від НПУшника, тим що його начебто таранили, тоді звернусь до попередньої практики:
згідно правил, заборонено відповідати гравцю порушенням на порушення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): В темі
5. Дата порушення: 20.12.2025
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Коваленко
3. Суть скарги: Адміністратор Кейт Коваленко розглядаючи скаргу виносила явно упереджений вердикт.
По пунктах:
1. Явне FD від співробітника НПУ вона не помітила. Дане порушення відбулось на 0:47 в відео в скарзі.
2. Приписала мені NRD, хоча на відео добре видно що мене винесло з дороги через високу швидкість, видно по вивороту коліс та по тому що авто летіло боком в поле. І після того я повернувся на дорогу самим коротким шляхом. Якщо б я вирішив поїхати по NRD я їхав би просто по прямій в напрямку автосалону фур. Таймкод: 0:17
Якщо таку ситуацію як в мене рахувати за NRD то я можу вам надсилати по 20-30 відео на день де співробітники НПУ їздять по газонам, але їм за це нічого не буде.
3. Навмисний таран. Після ДТП (РП процес) учасники повинні зупинитися, дочекатися поліції і оформити ДТП. На відео видно що я не таранив авто НПУшника, а блокував йому виїзд щоб він не втікав після ДТП. Подія відбулась з співробітником НПУ, який вирішив просто поїхати з місця. І тут вони (НПУ) як царі, хочуть поїдуть, захочуть будуть відігрувати рп і штрафувати чи проводити процесуальні дії з гравцем. Звичайний гравець повинен склонити голову і послушно поводитись з копом. З таким підходом отримаєте 1оо5оо НПУшників і свавілля від НПУ яке проявляється вже.
4. Адміністратор проігнорувала явне порушення правила 3.4 Загальних правил UG.
Також нікнейм даного гравця порушує правило:
а саме пункт:3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
- використання зменшено пестливої форми.
Приклад: Владік, Світланка, Сашуля, Діаночка, тощо.
Ромік - це не зменшено пестлива форма?
Якщо ви вирішити приписати мені провокацію і цим оправдати FD від НПУшника, тим що його начебто таранили, тоді звернусь до попередньої практики:
згідно правил, заборонено відповідати гравцю порушенням на порушення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): В темі
5. Дата порушення: 20.12.2025