Ян Булл
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 111
- Реакції
- 44
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Коваленко
3. Суть скарги:
Адміністратор розглядавши скаргу проігнорувала порушення FD від співробітника НПУ, натомість приписала мені втручання в РП процес.
Я не втручався в РП процес і не заважав співробінику, єдине що я запитався в войс це "що це таке?" і це питання було після того як я побачвив порушення зі сторони співробітника НПУ. Подальший діалог з копом відбувався вже після "РП процесу".
Копи недоторкані? Якщо гравець їм заважає при процесуальних діях, в законі про НПУ чітко прописане їхнє право попередити, і після попередження затримати громадянина, якщо той відмовляється відійти. А приписувати втручання в РП процес в даному випадку як мінімум некоретно.
Прошу перерозглянути скаргу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення:20.12.2025
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Коваленко
3. Суть скарги:
Адміністратор розглядавши скаргу проігнорувала порушення FD від співробітника НПУ, натомість приписала мені втручання в РП процес.
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.
Я не втручався в РП процес і не заважав співробінику, єдине що я запитався в войс це "що це таке?" і це питання було після того як я побачвив порушення зі сторони співробітника НПУ. Подальший діалог з копом відбувався вже після "РП процесу".
Копи недоторкані? Якщо гравець їм заважає при процесуальних діях, в законі про НПУ чітко прописане їхнє право попередити, і після попередження затримати громадянина, якщо той відмовляється відійти. А приписувати втручання в РП процес в даному випадку як мінімум некоретно.
Прошу перерозглянути скаргу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення:20.12.2025