Оскаржено Кейт Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Басараб

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм:Влад Басараб
2. Нікнейм адміністратора: Кейт коваленко
3. Суть скарги:https://imgpile.com/p/bbVxDIj
Шановні адміністратори,

Хочу вибачитися за свою поведінку, яка призвела до того, що я був заблокований за порушення правил, зокрема за пункт 5.17, який стосується образ рідних. Моя поведінка була абсолютно неприязною та неприпустимою, і я усвідомлюю, що порушив принципи поваги, що мають бути основою взаємодії в будь-якому онлайн-просторі.

Мені дуже шкода за ті слова, які я сказав, і я розумію, що це могло спричинити неприємності або біль іншим учасникам. Я хочу запевнити вас, що це була необдумана реакція з моєї сторони, і я визнаю свою помилку. Образи не мають місця в нашому спілкуванні, і я обіцяю, що докладу всіх зусиль, щоб уникати таких ситуацій у майбутньому.

Я розумію, що правила є важливими для підтримки порядку та комфортного середовища, і буду ставитися до них з більшою увагою. Сподіваюся, що ви дасте мені ще один шанс довести, що я здатен вести себе відповідально та з повагою до інших.

Ще раз перепрошую за свою поведінку. Дуже вдячний за розуміння та сподіваюся на можливість повернутися до спільноти.

З найкращими побажаннями,
[Влад Басараб]

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Ви отримали покарання по скарзі!

Переглядаючи Вашу історію покарань, то ви не вперше маєте покарання за образи в сторону гравців. Але раховуючи, що це Ваше перше блокування аккаунту, то покарання буде зменшено до 7 днів блокування! В майбутньому слідкуйте за своїми діями та словами!
Також очікуйте кінцевого вердикту ГА/ЗГА!

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

ЗГС Держ надала відповідь. Покарання було перевидане.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі