Схвалено Кензо ДМ та втручання в РП ситуацію| Для ЗГС-ГС Неоф.Орг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,531
Реакції
3,102
Бали
253
Ваш нікнейм: Максим Петрушка
Нікнейм гравця: Богдан Кензо, Женя Кензо, Тоні Кензо
Дата порушення: 18.12.2022
Опишіть ситуацію: Ми стояли та відігрували РП, приїхав Богдан Кензо та почав стреляти просто так, тим самим вмішуючись в РП процес. Після того на відео можна побачити що Тоні Кензо починає стреляти по авто СБУ, хоча СБУ їх не чіпало. На відео чітко видно що кулі в сторону Кензо не летіли, а вони почали стреляти в СБУ. Після Тоні кензо почав стреляти Женя кензо. Також ніхто з них не відіграв діставання автомату
Скріншот/відео від свого обличчя: Тиць
Тайм-код: ДМ 5:40

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
А кто сказал что не был от играл автомат?
я должен был подбежать и орать тебе в войс, что б ты лично слышал что я его от играл, вы начали стрелять в Богдана почему я должен стоять и смотреть как вы его убиваете, когда по вашему открыть огонь вы же впрягаетесь за него, так же и мы за своего, Так что это рп процес перешел в перестрелку

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
И на твое фрапсе я не вижу и не слышу от игровки автомата, так что пержде чем заливать жб просмотри все ли ты сделал по правилам

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,531
Реакції
3,102
Бали
253

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,531
Реакції
3,102
Бали
253
УПс, это выходит нонрп ситуация, я от куда знаю с какого места ты достал автомат, а то что изменили правила, то они не подходят по рп проект
Полиция в такое время всегда автомат носит на готове, а вы иткуда их берете, я понять немогу

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу доби шановний гравець: Гравці Женя Кензо, Тоні Кензо отримають покарання КПЗ причина NonRP Гравець Богдан Кензо отримає покарання КПЗ причина DM
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі